Les pel·lícules del cap de setmana

Tres estrelles de pes protagonitzen les pel·lícules d'aquest cap de setmana: Naomi Watts, Kevin Costner i Johnny Depp

Kevin Costner a "L'últim vot"
Kevin Costner a "L'últim vot"

DISSABTE, a les 15.40, "DIANA" - ("Diana"), amb Naomi Watts, Naveen Andrews, Cas Anvar i Geraldine James

Biopic que narra els dos últims anys de Lady Di (Naomi Watts), princesa de Gal·les. Separada ja del seu marit, el Príncep de Gal·les, coneix el 1995 el cirurgià Dr. Hasnat Khan (Naveen Andrews), amb qui inicia un secret romanç. El seu idil·li va durar 18 mesos, fins unes setmanes abans de la seva tràgica mort juntament amb el seu nou company sentimental, el milionari egipci Dodi Al-Fayed, en un accident de cotxe a París el 1997.

DISSABTE, a les 17.45, "L'ÚLTIM VOT" -  ("Swing vote"), amb Kevin Costner, Madeline Carroll i Paula Patton

Bud (Kevin Costner) és un home despreocupat que només té l'alegria de la seva filla Molly (Madeline), una nena de 12 anys amb un intel·lecte brillant. El dia de les eleccions presidencials, Bud i Molly van al col·legi electoral, però se'n va la llum i resulta que Bud es queda sense poder votar. A partir d'aquest fet, Molly desencadena una sèrie de fets que faran que sigui el vot del seu pare el que decideixi el resultat final de les eleccions.

 

DIUMENGE, a les 15.40, "TRANSCENDÈNCIA" - ("Transcendence"), amb Johnny Depp, Rebecca Hall, Paul Bettany, Kate Mara i Morgan Freeman

El doctor Will Caster, reconegut investigador de la intel·ligència artificial, treballa en la creació d'una màquina que integri la intel·ligència col·lectiva en les emocions humanes. Els seus controvertits experiments l'han posat al punt de mira dels extremistes antitecnològics, fins al punt de ser víctima d'un atemptat.

 

Anar al contingut