Divendres i dissabte a Esport3 i diumenge, a les 10.30, a TV3

Les motos tornen a TV3 i Esport3 amb el "GP de la Comunitat Valenciana"

Per segona vegada en la història, TV3 emetrà en directe una prova del Mundial de MotoGP, la que es disputa al circuit Ricardo Tormo de València. També es podran seguir en directe les curses de les altres dues categories del Mundial: Moto2 i Moto3.

Després de 30 anys, les motos van tornar a TV3 amb el Gran Premi de l'Argentina, la segona prova del calendari després de Qatar. Ara arriba la segona transmissió d'aquesta temporada, amb les curses del Gran Premi de la Comunitat Valenciana. Diumenge, des de les 10.30 fins a les 15.00, TV3 seguirà en directe el Gran Premi. A partir de les 11.00, amb la cursa de Moto3; a les 12.20, amb la de Moto2 i, a les 14.00, amb el plat fort de la jornada, la de MotoGP.

Entre les curses es podran seguir les prèvies de les altres categories, amb reportatges dels pilots i amb les millors imatges de la temporada.

Esport3 emetrà en directe, divendres, a partir de les 8.55, les dues sessions dels lliures de totes tres categories, i, dissabte, els lliures a la mateixa hora, i les qualificacions a partir de les 12.30.

Els comentaris seran de Noel Rodríguez, Xavi Guillén i, l'anàlisi, de Ricky Cardús.

Després de les curses, a Esport3 es podrà veure, entre altres coses, la foto dels campions de les tres categories.

Anar al contingut