La Valentina, la Lore i la Carla han quedat per sopar i celebrar l'aniversari de la Valentina, a "Buga buga"
Hi ha un xup-xup per tornar a sortir de festa
11 nits per recordar

Les millors festes de les sèries de TV3

"L'última nit del karaoke", la nova sèrie dels dilluns de TV3, ens explica la darrera nit del Karaoke Imperial del Sr. Wang abans de quedar cremat completament. Però no ha estat l'única festa memorable que ha passat per les nostres pantalles

TEMA:
Sèries

Tots hem passat per un antre com el Karaoke Imperial del Sr. Wang. Un lloc sòrdid on les nits es fonen sense saber ben bé com, entre copes i himnes dels vuitanta. Un local fosc i amb un punt lúgubre on diem que mai tornarem i acabem setmana rere setmana, festa rere festa. Perquè sempre ho negarem en públic, però ens encanta. Perquè, tu ho saps i jo ho sé, hi passen les millors històries.  

 

Ara que tot va tornant a la normalitat, que reobren les discoteques i els aforaments tornen al 100%, hi ha un xup-xup per tornar a sortir de festa. Posar-nos guapos, prendre unes copes, o no, i ballar, o no. Però sortir. Recordar com és una bona festa, una nit boja de les que explicaràs durant anys als teus amics i amigues. Mentre no arriba el proper cap de setmana, podem anar fent boca (i una mica de memòria) amb les millors festes de les sèries de TV3. En definitiva, 11 nits per recordar.

 

1. Amigues, "Buga a Buga"

La Valentina, la Lore i la Carla han quedat per sopar i celebrar l'aniversari de la Valentina. Després de passar per un karaoke, la vetllada les acabarà portant a una bugaderia 24 hores on acabaran confessant-se uns secrets que canviaran el curs de les seves vides.

 

2. Els peripatètics del segle XXI, "Merlí"

A punt d'acabar l'institut, els peripatètics marxen de convivències al Montseny acompanyats per en Merlí, en Gabi i la Quima. Un viatge que els servirà per tancar etapa i, per què no, deixar-se portar abans de dir-se adeu. 

 

3. Capítol 27, "Polseres vermelles"

Els Polseres s'embarquen en un viatge cap a Mallorca, on el Lleó ha de complir la promesa que va fer al Benito amb la Cris, que aconsegueix escapar-se de l'hospital. Després de colar-se en un hotel, decideixen sortir de festa. Mentre la resta ballen, però, la Cris i en Lleó van a la platja i se sinceren l'un amb l'altre.

 

4. De nou, festa major, "Teresina, SA"

No hi ha res com les festes de Gràcia i no hi ha senyores més de Gràcia que les Teresines. La casa de les Teresines es converteix en el taller on es preparen els elements decoratius i en el camerino de l'única i inigualable Núria Feliu.

 

5. Vull sortir, "L'un per l'altre"

La Maria sortiria de marxa cada nit, i en canvi el Toni és un home de casa que no vol sortir tant. La Maria proposa una solució perquè tots dos estiguin contents: ella sortirà de farra i ell es quedarà a casa. Però el remei serà pitjor que la malaltia.

 

6. Tinc un pla, "Plats bruts"

Hi ha festes de Cap d'Any, festes de comiat, de final de curs, d'aniversari... I festes per lligar. En David organitza una festa per conquistar la Lola, una amiga de l'Emma, la mateixa nit que en López i en Ramon es fan càrrec del net del seu cap. Evidentment, la nit s'acabarà torçant.

 

7. Sex, pop & fruits secs, "Pop ràpid"

Uns fruits secs caducats eleven en Fede per sobre els límits de la consciència. Els cacauets estimulants sembla que li han de donar la millor nit de la seva vida: el líder de The Fredericks es torna més carismàtic i divertit que mai. Però ja ho diuen, tots els excessos són dolents.

 

8. Hollywood, "Lo Cartanyà"

És 31 de desembre i tot el poble està de festa al Cafè de l'Amargura. En Cartanyà s'ennuega amb el raïm i cau desmaiat. Un ensurt que el portarà a fer un viatge interior que l'obligarà a replantejar-se les coses.

 

9. La gran depre, "El crac"

En plena depressió, en Joel passa una nit de desenfrè amb en Gordon, el seu veí d'habitació d'hotel. Només després descobrirà que es tracta d'en Gordon Gold, un famós productor de Hollywood. Acabarà traçant un pla boig per emborratxar-lo i que acabi invertint en la seva pel·lícula.

 

10. Com més serem més riurem, "Jet lag"

La Sílvia viu tota sola i fa veure que li encanta. De sobte, però, se li acaba la tranquil·litat. De nit, de cop i volta, se li omple la casa de gent: per un cantó arriben el Mario i la Mariona, que estan bojament enamorats; la Diana, que està convençuda que té connexions extraterrestres; l'Ester i l'Andreu que tenen problemes amb el nen; i la Carla, que torna sobtadament de Nova York, on s'havia traslladat, amb un nou rotllo.

 

11. Promoció: festa infantil, "Patates rosses"

L'equip de gravació s'assabenta que el senyor Russinyol, que tenen segrestat per tal de gravar a casa seva, tenia previst celebrar una festa a casa seva. Perquè ningú no sospiti, organitzen ells mateixos l'esdeveniment.

ARXIVAT A:
Sèries
Anar al contingut