Ramon Pellicer i Lídia Heredia conduiran la nit electoral a TV3
Ramon Pellicer i Lídia Heredia conduiran la nit electoral a TV3
Cobertura informativa

Les eleccions municipals 2015, a TV3

TV3 emetrà nou debats en desconnexió territorial i farà un programa especial per seguir els resultats dels comicis

Durant els dies de campanya, a més de la informació puntual, TV3 farà diversos debats amb la presència dels candidats als ajuntaments de les principals capitals catalanes. La nit electoral hi haurà diversos programes especials per fer el seguiment del resultat dels comicis.

Dimarts, 12 de maig, primera tanda de debats

El dimarts 12 de maig, en la primera setmana de campanya, s'emetrà una primera tanda de debats, on hi ha convidats els caps de llista de les set formacions que tenen representació al Parlament de Catalunya i concorren a les municipals.

Aquests debats s'emetran a partir de les 09.00 i fins a les 10.30, i s'oferiran en desconnexió per Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Mònica Terribas serà l'encarregada de moderar el debat de Barcelona; Isabel Pascual, el de Girona, Carolina Gili ho farà a Lleida, i Anna Masip, a Tarragona.

Aquests debats s'emetran simultàniament per TV3, Catalunya Ràdio i el portal 324.cat.

Dijous, 21 de maig, segona tanda de debats

El dijous 21 de maig s'emetran cinc debats, simultàniament en desconnexió territorial a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i la Vall d'Aran. Els convidats són els candidats de les forces polítiques amb representació municipal en cada un dels municipis i els del Conselh Generau d'Aran.

Els debats, que començaran a les 22.00 i està previst que finalitzin a les 00.00, s'emetran en desconnexió territorial, a través de TV3, Catalunya Ràdio i el portal 324.cat.

Ariadna Oltra moderarà el debat de Barcelona; Isabel Pascual, el de Girona, Carolina Gili ho farà a Lleida; Anna Masip, a Tarragona, i Jovita Ané, a la Vall d'Aran.

24-M, nit electoral

TV3 farà un programa especial el dia dels comicis i seguirà tota l'actualitat que es vagi generant durant la jornada. Un cop tanquin els col·legis electorals començaran els programes especials dedicats a les eleccions.

La nit electoral de TV3 estarà presentada per Ramon Pellicer i Lídia Heredia, amb Carles Prats i Núria Solé a l'apartat de gràfics.

Especial informatiu al portal 324.cat

En aquestes eleccions municipals, el 324.cat es proposa conèixer de prop els candidats. Per això, dos periodistes del web passaran unes hores amb els candidats a les quatre capitals catalanes i ho explicaran en directe a Twitter. A través de fotografies i vídeos ens ensenyaran qui hi ha darrera els alcaldables, com viuen la campanya electoral, com es preparen per un acte... El 324.cat també farà un ampli seguiment de l'actualitat de la campanya i dels debats i entrevistes electorals.

Durant tot el 24 de maig estarà molt atent al que passi als col·legis electorals i a les xarxes socials i, amb les urnes ja tancades, oferirà l'escrutini en directe municipi a municipi. Tot el que ho vulgui podrà consultar els resultats del seu poble o ciutat tant al web com a la versió mòbil i a l'app del 324.cat.

Anar al contingut