"Les distàncies"
"Les distàncies"

"Les distàncies", coproducció de TV3, i la sèrie "Benvinguts a la família", premiades al Festival de Cine i Televisió de Lleó

"Les distàncies", pel·lícula coproduïda per TV3 i dirigida per Elena Trapé, ha rebut el Premi Palmarès a millor llargmetratge. D'altra banda, l'actor Ivan Massagué s'ha endut el guardó a millor actor de sèrie de televisió autonòmica per la seva interpretació a la sèrie de TV3 "Benvinguts a la família". En aquesta 6a edició del Festival de Cine i Televisió de Lleó, també hi han estat presents els films amb participació de TV3 "Ara", "Formentera Lady" i "Rêve de Mousse"

Des del 3 de maig i fins demà, 18 de maig, se celebra la 6a edició del Festival de Cine i Televisió Regne de Lleó. "Les distàncies", llargmetratge dirigit per Elena Trapé i coproduït per TV3, ha estat premiat amb el Palmarès a millor llargmetratge. D'altra banda, l'actor català Ivan Massagué ha rebut el premi a millor actor de sèrie de televisió autonòmica pel seu paper a la sèrie de TV3 "Benvinguts a la família". Els guardons s'entreguen dissabte, 18 de maig, a la gala de clausura del certamen.

En aquesta 6a edició del Festival de Cine i Televisió de Lleó també hi han estat presents els films "Ara", una pel·lícula amb participació de TV3 i dirigida de Pere Solés, i "Formentera Lady", una coproducció de TV3 dirigida per Pau Durà, que s'han projectat dins la Secció Oficial de llargmetratges. També hi ha participat "Rêve de Mousse", coproduïda per TV3 i dirigida per Elena Molina, dins la Secció Competitiva "Historias con sentido".

Sinopsi "Les distàncies"
"Les distàncies" és un film dirigit per Elena Trapé i protagonitzat per Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Bruno Sevilla, Isak Férriz i Maria Ribera, que explica la història de l'Olívia, l'Eloy, el Guille i l'Anna, que viatgen a Berlín per visitar per sorpresa el seu amic Comas, que fa 35 anys. Ell no els rep com s'esperaven i, durant el cap de setmana, les seves contradiccions afloren i l'amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temps i la distància poden canviar-ho tot. És una producció de Coming Soon Films en coproducció amb TV3, Miss Wasabi i Busse & Halberschmidt. I compta amb la participació de TVE i Movistar+, amb el suport de l'ICAA i del Departament de Cultura i amb el finançament de l'ICO i CREA SGR.

Sinopsi "Benvinguts a la família"
L'Àngela és una dona lluitadora; una mare de tres fills sempre ho és. Però des que el seu marit la va abandonar, tirar endavant la família tota sola s'ha convertit en una batalla diària. La situació es complica quan el banc es presenta a casa seva i, davant dels seus fills, li comunica que els embarguen el pis. Però l'Àngela no permetrà que la família s'ensorri, encara que hagi d'empassar-se l'orgull i enfrontar-se a la seva por més gran: l'Eduardo, el seu pare, un conegut escriptor de novel·les, a qui fa més de vint anys que no veu. L'Àngela li presenta els seus nets, però en veure'ls allà, l'avi posa el crit al cel. La tornada de l'Àngela provoca una revolució en la vida de les dues famílies i un gir inesperat, a partir del qual res no tornarà a ser igual. A partir d'aquest moment comença un viatge sense retorn en què tots hauran de treballar plegats, costi el que costi, per superar tota mena d'entrebancs i tirar endavant. I és que les mares farien qualsevol cosa pels seus fills. Qualsevol cosa per la seva família. Encara que fos d'allò més il·legal. És una sèrie de TV3 produïda per Filmax (Arca Audiovisual) i creada per Pau Freixas i Iván Mercadé.

 

Anar al contingut