El cinquè capítol de la sèrie destapa la capsa dels trons

Turbulències sobre "Les de l'hoquei" (alerta espòilers)

Per què tot és tan difícil en l'amor (i en el sexe)? Les relacions entre els personatges de "Les de l'hoquei" es compliquen per segons. No continuïs llegint si encara no has vist el capítol 5, "Raquel": aquest article pot contenir espòilers.
Redacció
Els problemes arriben a "Les de l'hoquei"

Hi haurà un abans i un després. El cinquè episodi de "Les de l'hoquei", "Raquel", ha evidenciat que els problemes de les jugadores del Minerva van més enllà de descobrir si després d'una nit de festa i un matí de ressaca tens opcions de guanyar un partit (més aviat serà que no).

Sí, ara ja sabem que totes volen jugar… Però què més? Dilluns, la nit de l'estrena del T1E5, les xarxes socials van "infartar-se" i per més d'un grup de whatssap van començar a circular hipòtesis que trencaven tots els pronòstics de bon rotllisme etern al vestidor.

Entre ells i elles, entre germanes, entre millors amigues, entre més que millors amigues… Preparats els estics? A continuació, les 9 trames amb més salsa de la setmana.

Quan una cosa comença malament, té tots els punts d'acabar fatal. I fa pena… perquè podrien ser la parella perfecta i la pujada d'hormones amenaça d'espatllar-lo tot. Keep calm, Òscar.

El rotllo entre germana gran i germana petita té tots els punts d'acabar en desastre. Fins quan amagarà l'Anna als seus pares que l'Emma no és tan innocent com la seva mirada sembla dir?

  • La Berta i la Cris (de patinatge)

Que la Berta té caràcter per afrontar els problemes ja ha quedat més que demostrat. Si és la capitana de l'equip és perquè sap tirar endavant malgrat les dificultats, així que, xungues del món sencer, no us fiqueu amb ella, que teniu les de perdre. Respect!

  • La Flor i la Valen

Les relacions a distància són difícils per naturalesa. A priori, 10.000 quilòmetres no hi ha Skype que els superi. O sí? Totes les expectatives posades a saber si els amors platònics poden ser també transoceànics.

Després de l'escena d'alt voltatge del capítol 4, un Girena en tota regla, la incògnita és saber si serà una relació de llarg recorregut o només de rodalies. La frase maleïda, allò de "vull que parlem en sèrio", trigava arribar.

  • El Santi (pare de l'Anna i l'Emma) i la Terrats

Val, val... Potser no cal flipar-se, però la conversa íntima a la graderia ens ha fet sospitar.

  • L'Enric (president del Minerva) i la Sílvia (mare de la Lorena)

En qüestions d'amor, hi ha una màxima que mai falla... L'oli i l'aigua no es poden barrejar. Bé, però això només funciona quan parlem de física. Si el tema és més de química, no hi ha res segur.

Si som "migues", som "migues" les 24 hores del dia. Això és un manament d'or que no admet rèplica i està molt bé que, de tant en tant, algú t'ho recordi. Quan això passa, hi ha dues opcions: o que tot s'arregli (diuen que parlant s'entén la gent) o que vagi a pitjor (la realitat és dura).

Hi ha coses que venen rodades, però no només de patins viuen els joves del Minerva. Moment imprevist el que es van marcar la Laila i el Nil sobre els seus skates. Podrem acabar dient una frase tan cursi com que el que ha unit un "hollie" que no ho separi ningú?

 

Està vist que les trames, les subtrames i les incògnites s'estan multiplicant de manera exponencial a "Les de l'hoquei". De fet, durant l'emissió de l'estrena del capítol 5, la conversa social a través d'Instagram no va parar de créixer... i els "likes". Com a mostra, el fil del post del final de l'episodi. El debat que més polèmica està aixecant és l'escena de sexe entre la Raquel i l'Òscar. Valoracions de tot tipus, però, sobretot, la unanimitat que sigui un tema del qual es pugui parlar obertament. "Un tema que calia posar sobre la taula ja", diu la @lauraaserraa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Què us ha semblat el capítol d'avui? Què és el que més us ha sorprès? 😱 #lesdelhoqueitv3

A post shared by Les de l'hoquei (@lesdelhoqueitv3) on

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut