A Telegram

 

 

 

"Les noies de l'hoquei" no saben viure sense el mòbil i estan sempre connectades entre elles. Per això han creat un grup de Telegram on es fan confidències, s'envien fotos i vídeos que mai veuràs per pantalla i, en definitiva, hi deixen anar tot allò que els passa pel cap, en qualsevol moment.

Si vols saber de què parlen en privat, de què riuen o altres paranoies poc reflexionades... subscriu-te a la conversa!

COM POTS COLAR-TE EN LA CONVERSA DE "LES DE L'HOQUEI"?

1. Assegura't de tenir l'aplicació de Telegram instal·lada al mòbil (si no la tens, la pots descarregar des d'App Store o Google Play).
Si estàs davant de l'ordinador, també pots obrir la versió web de Telegram: https://web.telegram.org/

2. Clica el botó COLA'T A LA CONVERSA DE "LES DE L'HOQUEI":

3. S'obrirà la conversa Les de l'hoquei a Telegram. A la part inferior de l'aplicació, clica a AFEGEIX-M'HI per començar a veure què estan dient.

4. Si vols deixar de rebre informació, entra a la conversa de Les de l'hoquei a Telegram, clica els tres punts que trobaràs a la part superior dreta de l'aplicació i selecciona Abandona el canal.

 

Condicions legals

Si et subscrius al canal Les de l'hoquei, la CCMA no necessita recollir cap de les teves dades per oferir-te el servei. Telegram registrarà que t'has subscrit al canal creat per la sèrie de TV3 "Les de l'hoquei" i t'entregarà periòdicament la informació. Aquest canal l'utilitzem perquè puguis seguir la conversa ficcionada que mantenen les protagonistes de la sèrie a través de Telegram.

Si canvies d'opinió i vols cancel·lar la teva subscripció, ho podràs fer en qualsevol moment directament des de Telegram, entrant al canal i clicant a l'opció "Sortir del canal", que trobaràs habitualment a la cantonada superior dreta.

Si vols exercir els teus drets, posar-te en contacte amb el delegat de protecció de dades o qualsevol altra acció relacionada, podràs trobar la informació a la nostra política de privacitat a: www.ccma.cat/avis-legal/privacitat/compromis/

 

Anar al contingut