Més personatges

SANTI RICOU PRATS (Juli Fábregas): Pare de l'Emma i l'Anna, afable, treballador i honest. Després d'una crisi amb la seva dona, la Núria, van deixar de treballar junts i es van separar, de forma amigable. Tot i així, entre tots dos sempre ha quedat una espurna i una gran complicitat. És un bon pare, un bon marit i un bon amic dels seus amics, especialment de la Terrats, amb qui sempre ha compartit tant la passió per l'hoquei com les misèries de la vida. Ara es preocuparà en excés del seu embaràs, la qual cosa no li agradarà ni a ella ni a la Núria.

NÚRIA MAS PUJOL (Àgata Roca): Mare de l'Anna i l'Emma, és una dona segura, que pot amb tot. S'ha dedicat durant anys a la feina i a cuidar de la seva família. Després de decidir quedar-se a treballar amb el projecte de Budapest i separar-se d'en Santi, ara ha hagut de tornar, degut a la feina. Mentre busca un pis de lloguer, s'està a casa amb la seva família, ja que amb en Santi tenen una relació amigable. Amb la Terrats, mai no s'han agradat.

SÍLVIA BALLART MONTESERÍN (Mireia Aixalà): Mare de la Lorena i l'Òscar, la Sílvia és bohèmia, somiadora i una mica despistada. Ara  regenta sola el bar del pavelló al seu gust, ja que en Youseff va trobar feina de mestre. La mort sobtada del seu ex i pare dels seus fills, el Pela, va commocionar-los a tots, i ara la Sílvia pateix pel dol mal paït dels seus fills. És una mare que ho donaria tot per ells. 

OSCAR SÁNCHEZ BALLART (Nil Cardoner): L'Òscar és el germà gran de la Lorena i l'exparella de la Raquel. Juga al primer equip masculí i és un jugador ben valorat. És molt amic d'en Lluc, en Nil i en Putxi, però l'arribada d'en Ricard Planes a l'equip el confrontarà, en sorgir una certa rivalitat entre tots dos. L'Òscar no du gens bé el dol per la mort del seu pare. S'ha tancat en sí mateix, i ara passa les hores jugant de forma obsessiva al pòquer online. 

TONI ALCOBER MARÍN (David Selvas): Productor musical, és un home afable, divertit i seductor, que s'ha dedicat en cos i ànima a la seva productora i a muntar un festival musical de renom. Ha aconseguit dur a la fama molts artistes musicals. Però quan la seva dona, la Susanna, el deixa, entra en una crisi personal. Ha d'estabilitzar-se al poble per estar amb la Raquel. En l'Emma trobarà un refugi de diversió, quan comencen a treballar plegats. 

SUSANNA MONFORTE: Mare de la Raquel, ha construït un imperi musical al cantó del seu marit, però n'ha quedat a l'ombra. Arribada la mitjana edat, s'ha afartat de quedar en segon pla. Decideix marxar a fer de cooperant internacional, sense pensar en la Raquel ni en les conseqüències de la seva marxa.

JÚLIA TERRATS HERRAIZ  (Nora Navas): La Terrats ha estat l'entrenadora del primer equip masculí i ara n'és la presidenta. Va ser també qui va fundar la secció femenina quan l'Anna jugava al Minerva i ella li feia d'entrenadora. Això fa que tinguin un vincle molt fort, que a vegades pot ser tòxic.  Viu amb la seva neboda, la Berta, de qui s'ha fet càrrec des de fa molts anys, ja que la seva germana, l'Olga, té una malaltia mental. Ara l'Olga ha obtingut l'alta i ha decidit tornar a casa, i la convivència entre les tres no resultarà fàcil. Ara té dues grans ambicions: tornar a fer que el Minerva sigui un Club d'elit i ser mare soltera, sense que ningú sàpiga la paternitat del seu fill. 

OLGA TERRATS HERRAIZ  (Gemma Brió): La mare de la Berta és una dona tendra i detallista. Té esquizofrènia i, a causa d'un incident greu causat per ella, quan la Berta era petita, va decidir que el millor per a ella i per a la nena era ingressar en una residència de salut mental. Anys després, tant els metges com ella creuen que ja està preparada per tornar al costat de la seva família. L'Olga torna disposada a recuperar el temps perdut. Està farta que la Terrats sempre l'hagi sobreprotegit i no l'hagi deixat ser autònoma, la qual cosa la durà a confrontar-s'hi.  

PAULINA VILAMAYOR ASTUDILLO  (Romica Cocca): La mare de la Flor ha treballat a molts llocs diferents i per això totes dues s'han hagut de mudar de ciutat diverses vegades. Tot i així, aquesta necessitat constant de canvi ha fet que arrossegués la seva filla allà on ella ha volgut, fent-li pagar un preu massa alt. Per això quan la Flor li va demanar de quedar-se al poble, ara que és major d'edat, va accedir. Xerren cada dia per Skype i l'ajuda a mantenir-se econòmicament.  

LLUC FERRER RAVENTÓS  (Guim Puig): En Lluc és un jugador carismàtic, divertit i sincer, que sempre té ganes de divertir-se. També és un dels més seductors de l'equip, la qual cosa fa que cada setmana se'l vegi amb una noia diferent. És el millor amic de la Berta, amb qui havien sigut "follamics" fins que ell va voler alguna cosa més seriosa amb ella i la Berta el va rebutjar. Però la seva bona relació canviarà quan la Janina arriba al Minerva.  

RICARD PLANES RIUS (David Solans): En Ricard és valent i enèrgic, i molt disciplinat. Va penjar els estudis universitaris perquè se sentia perdut i ara combat la por al fracàs i la buidor de no saber cap on anar amb l'esforç a la pista d'hoquei. Ha vingut al Minerva com a nova estrella, cridat per la Terrats, que vol millorar també l'equip masculí. Se sent còmode dins dels equips, però, al mateix temps, li agrada competir: mostrar-se fort i enèrgic li dona sensació de poder. Amb les dones se sent còmode des de la seducció, com li passarà des del primer minut amb la Raquel.  

QUIM PUIGDEVALL CENTELLES "PUTXI" (Guillermo Lasheras): Porter suplent de l'equip dels nois, és l'ànima de l'equip. Té una filosofia de vida fàcil: "viu i deixa viure". Amb l'Emma, comparteixen l'afició per la música; ell creu que l'Emma té alguna cosa especial i n'està secretament una mica enamorat. L'admira i junts han començat a compondre diversos temes musicals. Però la seva relació pot canviar quan en Toni Alcober es creui en les seves vides. 

NIL RICOU MONTAGUT  (Pablo Hernández): De l'equip dels nois, tímid, sensible i de molt bona pasta. És un jugador d'hoquei normal i no suporta que el seu pare, l'anterior president del Minerva, el pressioni per ser el millor. De vegades, encara troba molt a faltar la seva mare, que va morir fa temps de càncer. Li agrada fer broma amb els companys i practicar skate, afició compartida amb la Laila i gràcies a la qual van fer-se parella.

GERMÁN RUESTES HERNÁNDEZ  (Marc Clotet): Atractiu i esportista. És professor d'educació física en una escola, que compagina amb fer d'entrenador. En Germán va deixar d'entrenar les noies del Minerva per anar-se'n amb les rivals de l'Olímpic. Ha passat tota la vida al poble, ja que la incertesa i l'aventura no li agraden. Amb l'Anna van ser grans amics d'adolescents, fins que l'Anna va marxar a jugar fora. Ara viu amb la Montse, amb qui té una relació estable, amb plans de futur, però la tornada de l'Anna al poble va fer que els fonaments de la seva vida trontollessin. Tot i així, ara creu que ha de fer un cop de cap. 

MONTSE PAGÈS CUESTA  (Aida Oset): Parella d'en Germán i veïna dels Ricou, la Montse és una advocada reconeguda. Per ella, en Germán és la parella perfecta i ho faria tot per no perdre el futur que han projectat junts. Afable, freda i molt intel·ligent, pot ser maquiavèl·lica quan veu que el seu futur pot estar en joc. 

JORDI GARRIGA LOZANO (Arnau Casanovas): Psicòleg i coach esportiu, va acompanyar l'Anna professionalment quan aquesta va tornar de Lisboa amb el seu trauma i va necessitar suport psicològic. Ha tingut diverses relacions, però sempre s'enamora de noies molt independents que l'acabaven portant de cap. Quan l'Anna deixa de ser la seva pacient, la bona relació entre tots dos continua. De fet, s'han fet bons amics. Amb ella té una relació entre l'amistat i la complicitat excessiva que els ha donat el fet que en Jordi conegui el món emocional de l'Anna molt millor que ningú altre i això, a ella, la pot fer sentir molt vulnerable. 

Anar al contingut