Més personatges

FAMILIA RICOU MAS

SANTI RICOU PRATS: Pare de l'Emma i l'Anna, afable, treballador, sincer, amb sentit de l'humor i més aviat insegur. Sempre s'ha donat als altres. A la seva vida ha fet més cas del que ha volgut la Núria, la seva dona, que del que realment ell desitjava. És un bon pare, un bon marit i un bon amic dels seus amics, que són la Terrats i en Youssef. Amb el seu germà, l'Enric, hi té una relació desigual, ja que es considera menys exitós que ell i sempre n'ha quedat a l'ombra.

NÚRIA MAS PUJOL: Mare de l'Anna i l'Emma, és una dona segura de sí mateixa, exigent, treballadora i decidida, que pot amb tot. Li agrada trepitjar fort i no té por d'arriscar-se. S'ha dedicat durant anys a la feina i a cuidar de les seves filles, tot mirant de no fer diferències entre elles. Tot i així, la relació amb l'Anna ha estat sovint complexa, ja que ella ha estat sempre molt més pròxima al seu pare. Amb l'Emma, ara porten una època difícil, degut a la seva rebel·lia.  Ara que les filles ja són grans, vol recuperar el seu espai propi. Estima el seu marit, en Santi, però vint anys de matrimoni porten inevitablement a la rutina i ella vol alguna cosa més.

ENRIC RICOU PRATS: President del Club Patí Minerva. Ambiciós, vanitós i prepotent. Li agrada sentir-se important i remenar les cireres, tant dins del Club, com a la seva feina de constructor. Es relaciona amb els polítics locals i amb la gent influent del municipi. Quan es treu la careta d'empresari, però, és un home atent, educat, culte, afectuós i protector. Des que va quedar vidu, ara ja fa uns quants anys, aboca tot el seu amor i atenció sobre el seu únic fill, en Nil, la qual cosa de vegades resulta asfixiant per al noi.

NIL RICOU MONTAGUT: De l'equip dels nois, tímid, sensible, humil, intel·ligent i de molt bona pasta. És tot el contrari del seu pare, l'Enric, i per això sovint, davant dels seus amics, sent vergonya aliena per com es comporta. És un gran jugador d'hoquei, però no suporta que el seu pare el pressioni per ser el millor. Li agrada fer broma amb els companys i practicar skate quan ningú el veu. De vegades, encara troba molt a faltar la seva mare, que va morir fa temps de càncer.

 

FAMILIA SÁNCHEZ BALLART

SÍLVIA BALLART MONTESERÍN: Mare de la Lorena i l'Òscar, la Sílvia és bohèmia, somiadora i una mica despistada. Està farta que la Rosa, la seva mare, intenti organitzar-li la vida amb l'excusa que la vol ajudar. Té una relació d'estira-i-arronsa amb el seu ex, en Pela, amb qui es porten bé, però que no acaba de donar-li l'espai que ella necessitaria per seguir endavant amb la seva vida.

PELA (PELAYO) SÁNCHEZ MIGUEL: Pare de la Lorena i l'Oscar, i ex-parella de la Sílvia. Viu de renta i dels pocs bolos que li surten amb la seva banda de rock, que comparteix amb el seu millor amic, en Rai. Rocker passat de voltes, seductor incansable i vividor,  pren el pèl a tothom, especialment a la Sílvia, però  en el fons té un gran cor i és un pare diferent però únic. Els seus lemes són i sempre seran "carpe diem" i "llarga vida al rock'n'roll".

OSCAR SÁNCHEZ BALLART: L'Òscar és el germà gran de la Lorena i la parella de la Raquel. Juga al primer equip masculí i, tot i que és del grup dels més joves, és un jugador molt ben valorat. És amic d'en Lluc, en Nil, en Putxi i en Bernat, que l'admiren tant per les seves habilitats esportives com perquè el consideren un noi molt afable, que agrada a tothom. Però l'Òscar està tant acostumat a fer el que vol i quan vol, que no s'adona com d'egoista pot arribar a ser a vegades.

ROSA MONTESERÍN RASET: Mare de la Sílvia, fa temps que és vídua i ara s'acaba de jubilar després d'haver treballat mitja vida a la banca. ÉS l'antítesi de la seva filla: una dona que ha mirat sempre per tenir una feina fixa i una vida convencional. Ara té tot el temps del món per estar per la Sílvia i els seus néts, L'Oscar i la Lorena; li sobra energia i vitalitat. Amb la Sílvia mai no s'han entès, especialment, des que ella de jove va decidir tenir una vida alternativa amb en Pela, lluny d'ella fins que es van separar. Tot i així, la Rosa és el pal de paller que sempre hi és quan la Sílvia la necessita.

 

FAMILIA TERRATS HERRAIZ

JÚLIA TERRATS HERRAIZ: La Terrats és l'entrenadora del Primer Equip masculí, i la fisioterapeuta del Club. Viu amb la seva neboda, la Berta, de qui es fa càrrec des de fa molts anys. La Terrats va ser també qui va fundar la secció femenina, quan l'Anna jugava al Minerva i ella li feia d'entrenadora. Això fa que tinguin un vincle molt fort, però que a vegades pot arribar ser tòxic. I és que la Terrats és extremadament competitiva i molt dura (tant que els jugadors l'anomenen la Terminator). Està acostumada a lluitar en un món que sempre s'ha considerat masculí, i aquesta competitivitat constant l'ha acabat afectant en altres aspectes de la seva vida personal.

OLGA TERRATS HERRAIZ: La mare de la Berta és una dona tendra i detallista. Ja fa anys que està ingressada en una llar-residència de salut mental. És bipolar i, després d'un incident greu quan la Berta era petita, va fer decidir que el millor per ella i per la nena era ingressar a la residència, encara que ara trobi a faltar la seva filla.

 

FAMILIA BAKRI AMORÓS

YOUSSEF BAKRI: El pare de la Laila és un home atent, de tarannà tranquil i que intenta ajudar a tothom. Porta el bar del pavelló i és el Delegat de l'equip femení del Minerva. Té una relació molt estreta amb la Laila, encara que potser la tracta massa encara com una nena.

MARIONA AMORÓS GRABOLOSA: Mare de la Laila, la Mariona pateix molt per la seva filla, especialment a l'escola, on n'és també professora. Va conèixer a en Youseff fa molts anys en un viatge que va fer al Marroc i van enamorar-se i decidir començar una vida plegats al poble de la Mariona, tot i que a en Yousseff el canvi de país li va dificultar poder seguir fent de professor.  

 

FAMILIA VILAMAYOR

PAULINA VILAMAYOR ASTUDILLO: La mare de la Flor ha treballat a molts llocs diferents i per això les dues s'han hagut de mudar de ciutat bastantes vegades, però és la primera vegada que es muden de país. És un cul inquiet, de fet, a la Paulina no li costa gens adaptar-se cada cop a un nou estil de vida; més aviat ho necessita per a seguir-se sentint viva. Tot i així, aquesta necessitat constant fa que arrossegui la seva filla allà on ella vol, tot fent-li pagar un preu massa alt.

VALENTINA (VALEN) ACOSTA ALCAYAGA: La Valen és una de les jugadores de l'equip on jugava la Flor, l'Atlántico Patín Club, a més de la seva parella. Com que ara estan en una relació a distància, parlen constantment pel mòbil.

 

LA RESTA DE L'EQUIP MASCULÍ

LLUC FERRER RAVENTÓS: En Lluc és l'ànima de l'equip masculí, el que li posa humor a totes les situacions: si hi ha una festa, ell serà el primer en arribar i animar-la. El seu carisma i ganes de divertir-se fan que també sigui el més seductor de l'equip: cada setmana se'l veu amb una noia diferent, tot i que no vol tenir parella. És el millor amic de la Berta, amb qui també mantenen relacions sexuals sense més; són follamics. Aquesta intimitat fa que recorri a ella quan en Lluc té algun problema.

PUTXI (QUIM) PUIGDEVALL CENTELLES: Porter suplent, juntament amb en Bernat, de l'equip dels nois. A vegades sembla que estigui a la lluna, però en Putxi té una sensibilitat que fa que se n'adoni més del que els seus amics creuen del que passa al seu voltant. Té una filosofia de vida fàcil: "viu i deixa viure". Company inseparable d'en Bernat, els dos són els trapelles del grup.

BERNAT VALLS ROCA: Porter suplent de l'equip juntament amb en Putxi, sempre estan tramant  quina una fer-ne o com passar-s'ho bé. Les seves bromes junts fan historia; per això s'han convertit en un tàndem imprescindible dins l'equip masculí. En Bernat és un gran amant de la música i es dedica a fer bases amb la seva taula de tant en tant, i arrossega constantment a en Putxi als concerts dels grups del moment o on punxen els DJs de moda.