Avui, a les 21.55, a TV3

Les noies de "Les de l'hoquei" es juguen l'horari d'entrenament amb els nois

Quan les noies es queixen als nois perquè sempre tenen el millor horari d'entrenament, decideixen jugar-se'l a la pista, i es colen al pavelló sense que l'Enric ho sàpiga

La Lorena (Mireia Oriol) descobreix que la seva mare té una història amb l'Enric (Josep Linuesa) i decideix anar a viure un temps amb el seu pare a la masia.

D'altra banda, l'Anna (Iria del Rio) comença a aplicar un nou mètode d'entrenament, més personal i únic, que té bons resultats.

La sèrie

"Les de l'hoquei" gira al voltant d'un equip d'hoquei patins femení. Set joves jugadores d'aquest esport i la nova entrenadora lluitaran per salvar la secció femenina del club, al mateix temps que intentaran trobar el seu lloc, tant dins de l'equip com a la seva vida.

El dia a dia al Club Patí Minerva no és fàcil, quan les noies es debaten amb els seus dilemes íntims, els problemes amb els estudis, les lluites amb els seus pares, amb els nois del primer equip, i amb un món d'adults que no sempre les comprèn. Una nova mirada generacional i femenina per entendre l'esport... i la vida.

L'hoquei és la seva passió, part de la seva vida. Formen una família i saben que només unides podran aconseguir que el Minerva, el seu equip, sobrevisqui als que pensen que l'esport femení no és tan important.