A Instagram

"Les de l'hoquei" són imparables també a Instagram! No esperis a dilluns a la nit per veure què fan les protagonistes de la sèrie. Segueix-les i estigues al dia de tot el que passa a les seves vides, quins són els seus secrets més inconfessables i altres detalls que només comparteixen a les xarxes socials, a través de les seves fotos, vídeos i altres continguts exclusius que trobaràs aquí:

1. La Raquel, la portera

Li encanta gaudir dels petits detalls del dia a dia, i com a mostra, el seu compte d'Instagram. Adora l'Òscar, el seu nòvio. No et perdis les seves IG stories!

 

2. La Lorena, l'ànima de l'equip, també a IG

Li encanta fer-se selfies sola o en grup. A Instagram és com a la vida: riallera, optimista i apassionada. A part de l'hoquei, li encanta l'escalada i fer excursions a la muntanya. No té clar què vol estudiar, però sap que vol marxar del poble, ja fa temps que li ha quedat petit. Segueix-la!

 

3. La Flor, la nostàlgia i la força

Viatja a l'Argentina sense sortir del seu Instagram! És ple de paisatges i records de la seva terra.

 

4. La Gina, diversió en estat pur

El feminisme està entre els seus ideals, que exposa sense complexes al seu compte d'Instagram. Uneix-te a les seves causes seguint-la. Domina com ningú les xarxes socials.

 

5. L'Emma, una líder

Porta l'hoquei a les venes i a les seves xarxes socials. Li costa trobar el seu lloc dins la família, al contrari del que li passa a les xarxes socials. Si no et vols perdre res del que passa a l'equip, segueix-la.

 

6. La Berta, una lluitadora

És un tros de pa. Sovint es preocupa més dels altres que d'ella mateixa. Vol estudiar Medicina i per això s'agafa molt seriosament el Batxillerat. Aquí, la coneixeràs una mica millor.

 

7. La Laila, l'artista

Li apassionen els còmics manga, dibuixar i l'skate. Al seu perfil, hi trobaràs algunes de les seves creacions. El que no s'atreveix a expressar en públic, ho diu a Instagram.

 

Anar al contingut