Divendres, a les 12.00, al Facebook de TV3

Entra a la presentació a "Facebook live" de la nova temporada de "Les de l'hoquei"

Davant del confinament, solucions creatives. TV3 farà aquest divendres, per primer cop, una roda de premsa en directe a "Facebook live". Protagonistes, directors i guionistes de la segona temporada de "Les de l'hoquei" contestaran les preguntes dels periodistes i dels fans

La roda de premsa comptarà amb la presència virtual d'actors i actrius de la sèrie, els seus directors, Kiko Ruiz Claverol i Marta Pahissa, i la coordinadora de guió, Marta Grau. També hi assistirà telemàticament el director de TV3, Vicent Sanchis. Les fans, i els fans, podran seguir la roda de premsa en directe a la pàgina de Facebook de TV3 i fer les seves pròpies preguntes als protagonistes. La cita, divendres, a les 12.00.

Tot a punt per tal que dilluns, després del "TN vespre", TV3 estreni  la segona temporada de "Les de l'hoquei": les noies del Minerva tornen a rodar sobre els patins. Nora Navas (la Terrats) o Iria del Río (Anna), així com la majoria d'actrius i actors de la primera temporada, repeteixen en els seus papers en aquesta nova entrega de 13 capítols, on també s'incorporen nous actors.

David Selvas ("Nissaga de poder" i "La Riera") encarna el personatge de Toni Alcober, productor musical i pare de la Raquel; i David Solans ("Merlí") dona vida al Ricard, el nou fitxatge de l'equip masculí. Tots dos tindran un paper important en els nous capítols.

La primera temporada de la sèrie va deixar algunes trames obertes que seran resoltes en els nous episodis. Se sabrà la resolució del judici de l'Anna, acusada d'haver atacat una jugadora d'hoquei quan jugava a Portugal i es podrà veure com afecta l'equip la inclusió de noves jugadores. També s'obriran noves línies argumentals, amb conflictes més adults, adreçades a un públic més ampli.

 

 

Anar al contingut