Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Les imatges que han marcat aquesta relació explosiva

Els moments d'alt voltatge entre la Janina i el Lluc a "Les de l'hoquei"

La tensió entre la Janina (Laia Fontan) i el Lluc (Guim Puig) puja capítol rere capítol. Ell perd el cap per ella. I la Janina entra al joc amb totes les seves qualitats, sempre impassible. La nova jugadora del Minerva ja el va advertir: "A mi m'agrada jugar fort, en tot".

Des que la Janina i el Lluc van creuar la primera mirada, hi ha hagut sempre una atracció entre ells dos. O això sembla, perquè en el fons no sabem si la Janina està interessada en el Lluc o bé en el poder que exerceix sobre ell. L'antic rotllo de la Berta s'ha enganxat a aquest joc sense regles i ara està disposat a tot per sorprendre la Janina, en una relació delictivoafectiva que ell viu entregant-s'hi al màxim. A l'inici de l'article, tens un vídeo que defineix bastant bé la relació d'en Lluc i la Janina: "Tot és possible". Repassem, doncs, alguns dels moments d'alt voltatge entre ells dos, d'aquesta segona temporada. 

 

1. El moment "Mirades que ho diuen tot"

En el primer capítol de la segona temporada, la Janina arriba a la masia en un cotxe espectacular. Porta un regal especial per guanyar-se la Flor (un succionador de clítoris), i també l'actitud provocadora que la caracteritza. "Això és un ventolín", diu bromejant en Lluc. "Ai, quantes coses et queden per descobrir, 'machote'", li replica ella. I la mirada que es fan sintetiza la relació que comença a partir d'ara.

 

 

 

2. El moment "Colar-se de nit en una casa que no és la teva"

I arriba la primera vegada que el Lluc i la Janina transgredeixen les normes: colant-se de nit en una piscina aliena, la de la Raquel. "Crec que això és delicte", avisa el Lluc. "Però no ens ficaran a la presó", contesta ella. La Janina remena per l'habitació i es posa un vestit de la mare de la Raquel mentre mira el Lluc, desafiadora. 

 

Janina: "Vols que me'l tregui? Doncs primer tu." 

Lluc: "M'estàs vacil·lant?"

Janina: "Les normes les poso jo, o és que encara no te n'has adonat?

Quan estan a punt d'embolicar-se al sofà del menjador, el pare de la Raquel entra a casa i han de fugir per no ser descoberts.

 

3. El moment "El risc no es pot comprar"

Després de la seva primera aventura delictiva, en Lluc està convençut que la Janina és qui va robar una joia la nit que van entrar a casa de la Raquel. Ella, molt tranquil·la, ho nega. 

Janina: "No robo, Lluc. A mi només m'agrada el risc. Perquè el risc no es pot comprar."

Lluc: "Sí, la pujada d'adrenalina mola bastant. Quan repetim?"

Janina: "Sí, repetirem. Però aquesta vegada et toca a tu preparar l'activitat."

En Lluc no qüestiona la Janina i, cada vegada que es veuen, és més evident la tensió que hi ha entre ells dos. 

 

 

 

4. El moment confessionari

No ens imaginàvem que la Janina visités habitualment l'església, per aconseguir uns moments de soledat i pau interior. Deu ser veritat, o forma part d'aquest personatge que atrau i descol·loca tant en Lluc? Després de donar unes quantes voltes pel temple, ell entra al confessionari i la Janina se li asseu al damunt. "Has de dir 'Ave Maria puríssima', i jo et contestaré". Abans d'acabar la frase, la Janina li ha fet un petó espectacular. De nou, transgredint normes en un lloc prohibit; però quan el Lluc es descorda els pantalons, ella l'atura, amb un somriure, i troba cert plaer en aquest rebuig.

 

Janina: "Eh, no et passis. Som en un lloc sagrat". 

Lluc: "Això no m'ho pots fer!"

Janina: "Jo puc fer el que em doni la gana!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I tu? #LesdelhoqueiTV3

A post shared by Les de l'hoquei (@lesdelhoqueitv3) on

 

Lluc: "Anem a a casa teva i acabem el que hem començat?"

Janina: "Tu pots fotre un polvo, ara?

Lluc: "A mi em ve molt de gust."

Janina: "Jo soc incapaç de posar-me a follar mentre estan operant una amiga." (referint-se a la Flor)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mai sabem per on ens sortirà. La Janina ens tornarà a tots bojos! #LesdelhoqueiTV3

A post shared by Les de l'hoquei (@lesdelhoqueitv3) on

 

 

5. El moment "despatx de la Terrats"

Fins ara, la Janina ha decidit els llocs on ha quedat amb el Lluc, però avui és ell qui vol sorprendre-la. Complaure-la implica transgredir, i aquesta nit, tal com hem vist a l'avançament del capítol 19, es colen al despatx de la Terrats. Com acabarà la nit? Amb la Janina, res és previsible.

La Janina i el Lluc es colen al despatx de la Terrats a
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut