Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'accident que marca un abans i un després

El moment de "Les de l'hoquei" que ha canviat la vida de la Flor i l'Òscar per sempre

Un accident ha tornat a trasbalsar la vida de "Les de l'hoquei". No fa ni un any, va morir el pare de la Lorena i de l'Òscar a la carretera. I ara és el seu fill el que hi torna a viure un moment traumàtic que marcarà un abans i un després a la sèrie.

No fa ni un any que va morir el Pela, en un accident. El seu fill Òscar (Nil Cardoner) encara no ha superat la seva mort. L'hem vist perdut, jugant al pòquer online, barallant-se, bebent i robant a la seva mare. El seu comportament no ha passat desapercebut per la Terrats, ni tampoc a la Sílvia:  "Seré clara, m'has agafat els diners, no? Creus que sóc imbècil? Són per jugar al pòquer?". "No, són per pagar a la Lore. Te'ls tornaré", menteix ell. Sembla difícil imaginar un inici de temporada més dur per l'Òscar.

 

La tornada de la seva germana Lore (Mireia Oriol), també implica donar-li la meitat dels beneficis del lloguer de la Flor (Asia Ortega), que viu tan feliç a la masia. I més ara que la Lorena ha decidit anar-hi a viure. La Lore també està paint que el Pela ja no hi és. La casa li recorda molt el seu pare i això fa mal. Però entre aquestes quatre parets, a part dels fantasmes del passat, també hi ha la Flor.

Flor: "No podemos enrollarnos si vamos a vivir juntas, no es práctico. Si nos enrollamos, me quedo sin casa."

Lore: "Però n'hi ha ganes, eh?"

Flor: "Obvio. Yo nunca las perdí. Pero paso, no quiero complicarme. Que tú eres un alma libre. Que hoy estás acá, mañana estás allà..."

 

És impossible obviar que la Flor i la Lorena s'agraden. Així que al llarg del capítol, tothom està esperant un petó que no arriba.  

Lore: "I ara què, valenta?", diu la Lore posant-se damunt de la Flor.

Flor: "Me tengo que ir. Me voy al laburo, ¡mira qué hora es!"

Lore: "Ens veiem després i continuem, que a mi ningú em deixa a mitges", diu la Lore amb un somriure.

 

Després que la Flor perdi el duel contra la Janina per ser la nova cara del Minerva, tornen a quedar molt a prop l'una de l'altra. I s'acaben fent un petó. Com diu la mateixa Flor, "era inevitable".

 

La temporada passada ja vam veure petons entre la Flor i la Lorena, però aquesta vegada, sembla que les dues senten alguna cosa més. Deu ser amor?

Lorena: "Para."

Flor: "¿Qué pasa? Te da cosa que nos vean?

Lorena: "Tu no havies d'anar a treballar?"

Flor: "Me olvidé."

Lorena: "Ho deixem per la nit. Que t'espero, encara que arribis a les tantes. I et despullo sencera."

 

Mentrestant, l'Òscar no pot parar de jugar. Guanya alguna partida, però també en torna a perdre. I quan puja al cotxe begut, ja sabem que el capítol no pot acabar bé. Comencem a sospitar quan veiem a la Flor damunt de la seva bicicleta, portant una comanda i, paral·lelament, ell conduint amb dificultat. I arriba l'accident. L'Òscar ha xocat contra alguna cosa, però no sabem què és. Com a espectadors, l'acompanyem angoixats cap a casa, per veure com es desmunta davant de la seva mare.

 

Òscar: "He atropellat algú a la cruïlla. No sé si una persona o un animal. Però ha sonat molt fort. Sisplau, ajuda'm."

Sílvia: "Ei, amor, amor... Segur que no ha sigut res. Tu et quedes aquí tranquil i jo vaig a comprovar que tot està bé."

 

"No, la Flor, no!", anem pensant. I ara pugem al cotxe amb a Sílvia, mentre sona "Un riu de fang", de Pau Vallvé. S'apropa al lloc de l'accident, però el cotxe no para, i no es veu qui hi ha estirat a terra. Una manta tèrmica tapa un cos i seguim pensant "que no sigui la Flor, que no sigui la Flor". Quan veiem que se l'emporten, es confirmen les nostres pors. Està estirada, amb els ulls tancats, i la porten dins l'ambulància, que tanca la porta mentre Pau Vallvé ens recorda que "Voldria parar el temps".

Un capítol que ens deixa tristos. Per la Flor i pel seu futur. Per la Lorena, que l'està esperant a casa. I per l'Òscar, que encara no sap que avui li ha canviat la vida.

 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut