L'accident que marca un abans i un després

El moment de "Les de l'hoquei" que ha canviat la vida de la Flor i l'Òscar per sempre

Un accident ha tornat a trasbalsar la vida de "Les de l'hoquei". No fa ni un any, va morir el pare de la Lorena i de l'Òscar a la carretera. I ara és el seu fill el que hi torna a viure un moment traumàtic que marcarà un abans i un després a la sèrie.
Carme Flaqué
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
imatge

No fa ni un any que va morir el Pela, en un accident. El seu fill Òscar (Nil Cardoner) encara no ha superat la seva mort. L'hem vist perdut, jugant al pòquer online, barallant-se, bebent i robant a la seva mare. El seu comportament no ha passat desapercebut per la Terrats, ni tampoc a la Sílvia:  "Seré clara, m'has agafat els diners, no? Creus que sóc imbècil? Són per jugar al pòquer?". "No, són per pagar a la Lore. Te'ls tornaré", menteix ell. Sembla difícil imaginar un inici de temporada més dur per l'Òscar.

 

La tornada de la seva germana Lore (Mireia Oriol), també implica donar-li la meitat dels beneficis del lloguer de la Flor (Asia Ortega), que viu tan feliç a la masia. I més ara que la Lorena ha decidit anar-hi a viure. La Lore també està paint que el Pela ja no hi és. La casa li recorda molt el seu pare i això fa mal. Però entre aquestes quatre parets, a part dels fantasmes del passat, també hi ha la Flor.

Flor: "No podemos enrollarnos si vamos a vivir juntas, no es práctico. Si nos enrollamos, me quedo sin casa."

Lore: "Però n'hi ha ganes, eh?"

Flor: "Obvio. Yo nunca las perdí. Pero paso, no quiero complicarme. Que tú eres un alma libre. Que hoy estás acá, mañana estás allà..."

 

És impossible obviar que la Flor i la Lorena s'agraden. Així que al llarg del capítol, tothom està esperant un petó que no arriba.  

Lore: "I ara què, valenta?", diu la Lore posant-se damunt de la Flor.

Flor: "Me tengo que ir. Me voy al laburo, ¡mira qué hora es!"

Lore: "Ens veiem després i continuem, que a mi ningú em deixa a mitges", diu la Lore amb un somriure.

 

Després que la Flor perdi el duel contra la Janina per ser la nova cara del Minerva, tornen a quedar molt a prop l'una de l'altra. I s'acaben fent un petó. Com diu la mateixa Flor, "era inevitable".

 

La temporada passada ja vam veure petons entre la Flor i la Lorena, però aquesta vegada, sembla que les dues senten alguna cosa més. Deu ser amor?

Lorena: "Para."

Flor: "¿Qué pasa? Te da cosa que nos vean?

Lorena: "Tu no havies d'anar a treballar?"

Flor: "Me olvidé."

Lorena: "Ho deixem per la nit. Que t'espero, encara que arribis a les tantes. I et despullo sencera."

 

Mentrestant, l'Òscar no pot parar de jugar. Guanya alguna partida, però també en torna a perdre. I quan puja al cotxe begut, ja sabem que el capítol no pot acabar bé. Comencem a sospitar quan veiem a la Flor damunt de la seva bicicleta, portant una comanda i, paral·lelament, ell conduint amb dificultat. I arriba l'accident. L'Òscar ha xocat contra alguna cosa, però no sabem què és. Com a espectadors, l'acompanyem angoixats cap a casa, per veure com es desmunta davant de la seva mare.

 

Òscar: "He atropellat algú a la cruïlla. No sé si una persona o un animal. Però ha sonat molt fort. Sisplau, ajuda'm."

Sílvia: "Ei, amor, amor... Segur que no ha sigut res. Tu et quedes aquí tranquil i jo vaig a comprovar que tot està bé."

 

"No, la Flor, no!", anem pensant. I ara pugem al cotxe amb a Sílvia, mentre sona "Un riu de fang", de Pau Vallvé. S'apropa al lloc de l'accident, però el cotxe no para, i no es veu qui hi ha estirat a terra. Una manta tèrmica tapa un cos i seguim pensant "que no sigui la Flor, que no sigui la Flor". Quan veiem que se l'emporten, es confirmen les nostres pors. Està estirada, amb els ulls tancats, i la porten dins l'ambulància, que tanca la porta mentre Pau Vallvé ens recorda que "Voldria parar el temps".

Un capítol que ens deixa tristos. Per la Flor i pel seu futur. Per la Lorena, que l'està esperant a casa. I per l'Òscar, que encara no sap que avui li ha canviat la vida.

 

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut