Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Èxit en l'estrena de la segona temporada

"Les de l'hoquei" han tornat per jugar fort

L'arribada de la Janina, l'estrella que ha fitxat la Terrats per tornar a portar l'equip a l'elit, encén els ànims dins i fora de la pista. La tornada a la competició de les jugadores del Minerva comença molt moguda.

Tres mesos després del punt i seguit de la primera temporada, "Les de l'hoquei" es retroben al pavelló per entrenar-se abans de l'últim partit de preparació abans de començar la lliga. La Terrats ara és qui mana al Minerva, ha reforçat l'equip i amenaça a expulsar aquelles jugadores que no donin la talla. 450.000 espectadors van seguir per televisió l'estrena de la segona temporada de la sèrie i més de 17.500 la van veure en directe a través d'internet.

Un dels nous fitxatges, la Janina, entra al vestidor com un vendaval. Juga molt bé i, a més, aconsegueix que la Flor la convidi a un dinar per fer equip a la masia, on ara s'ha instal·lat pagant-li un lloguer a l'Òscar. Quan l'Emma hi arriba, no li fa gens de gràcia trobar-l'hi. Ella i el Putxi, que punxa uns fons musical, ensenyen a la colla els nous temes trap que ha treballat per convertir-se en cantant.

 

La Janina ha arribat al Minerva per revolucionar-ho tot
La Janina ha arribat al Minerva per revolucionar-ho tot (CCMA)

 

La Janina escalfa la sobretaula proposant un "strip-poker" en què acaba guanyant l'Òscar, que s'aixeca de la taula molt alterat. El Lluc marxa del dinar en el cotxàs de la Janina. Després de deixar la Laila, es colen, d'amagat, a casa la Raquel.

Ella remena calaixos, s'emprova vestits i el provoca fins a que es despullen i s'enrotllen. Però el pare de la Raquel, el Toni Alcober, a qui la dona acaba de deixar, està a punt d'enxampar-los i surten corrent nus pel jardí.  

 

Nou patrocinador

L'Enric, l'expresident, ha deixat sense pagar els arbitratges de la temporada anterior i el Santi intenta redreçar la situació econòmica del club. Per aconseguir-ho, accepta l'ajuda del Toni, promotor musical, com a nou patrocinador que ha decidit instal·lar-se al poble.

Però, davant de la Terrats, posa les seves condicions: la seva filla ha de jugar. És dia del partit i la nova presidenta, que sap que el Minerva necessita els diners per tirar endavant, exigeix a l'Anna que la Raquel jugui de titular, tot i que el club ha fitxat una altra portera.

 

El Toni Alcober ofereix el patrocini que el club necessita per solucionar els problemes econòmics
Toni Alcober ofereix el patrocini que el club necessita per solucionar els problemes econòmics (CCMA)

 

Però la Raquel no passa per un bon moment. Se sent exclosa i, malgrat que sembla que no està còmoda amb el nòvio, s'emborratxa i acaben embolicant-se al lavabo d'un bar musical on a la barra coincideix amb el Ricard Planes, flament fitxatge de l'equip mascuí.

Per sorpresa, la Lorena torna a casa del seu viatge abans d'hora per circumstàncies que ningú sap i, de seguida, li proposa a la Flor de viure juntes a la masia. La Berta també s'està mudant ara que la seva mare ha tornat a casa després d'estar internada.

 

A punt per al Judici

Mentrestant, l'Anna es prepara per viatjar a Lisboa i afrontar el judici. El Germán li envia un missatge i, malgrat que ella està molt contenta de retrobar-lo, ell li diu que ha decidit formar una família amb la Montse.

L'Anna queda tocada, i encara més quan l'advocada li comunica que no viatjarà amb ella a Portugal i, a més, li ensenya l'anell de compromís que el Germán li va regalar durant les vacances.

Per al judici tenen un testimoni, una excompanya de l'Anna, però mentre, de cara a l'Anna, sembla que li serà favorable, en privat, la Montse la manipula perquè no presti testimoni per ajudar-la.

 

L'Anna continua entrenant l'equip, però està a punt de viatjar a Lisboa per afrontar el judici
L'Anna continua entrenant l'equip, però està a punt de viatjar a Lisboa per afrontar el judici (CCMA)

 

En acabar el partit de pretemporada, que les noies perden per 1 a 3, la presidenta entra al vestidor i comunica a la Laila que abandona l'equip. Ha estat tot l'estiu de vacances al Marroc sense entrenar-se i la màxima responsable del club li assegura que no té prou nivell per jugar al nou Minerva.

Un nivell que, segons la Terrats, ha d'estar a l'alçada del de la Janina, una jugadora que, a diferència de les altres, descobrim que el club paga en secret.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut