Bases legals "Guanya un ebook"

Condicions de participació del concurs Guanya un ebook de "Les de l'hoquei", del canal de televisió TV3, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA

 

El canal de televisió TV3, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (en endavant, CCMA), organitza una acció de participació anomenada "Guanya un 'ebook' de "Les de l'hoquei", en què les persones interessades podran participar al llarg de 4 setmanes en 5 concursos, via xarxes socials i web.

L'acció de participació es regirà per les bases següents:

 

1.         Dates de participació

S'hi podrà participar al llarg de 4 setmanes i cada setmana s'obtindrà un/a guanyador/a. Segons la setmana, el concurs tindrà lloc en un entorn o en un altre.

 

Instagram de "Les de l'hoquei": del 30/03 a les 22.00 al 27/04 a les 22.00. Un concurs cada setmana, durant 5 setmanes

Instagram de TV3: Del 30/03 a les 22.00, fins el 06/04 a les 22.00

Twitter de TV3: del 30/03 a les 22.00, al 06/04 a les 22.00

Facebook de "TV3": Del 30/03 a les 22.00, fins el 06/04 a les 22.00

Web de "Les de l'hoquei": del 30/03 a les 22.00, al 06/04 a les 22.00

 

2.         Requisits i mecànica

Les persones que hi vulguin participar hauran de ser usuaris de les xarxes socials o de la CCMA (en el cas del concurs web) i hauran de complir els requisits següents.

 

Concurs Instagram TV3 i "Les de l'hoquei":

Els participants hauran de seguir el compte de @lesdelhoqueiTV3 (al concurs de IG "Les de l'hoquei) i @tv3cat a Instagram (al concurs de IG TV3), compartir la fotografia del concurs de l'e-book' al seu compte personal amb l'etiqueta #LlegeixoLesdelHoquei i mencionar tres amics en la publicació en què es parli del concurs.

Les comparticions de la publicació poden ser tant al "feed" com als "stories", però, en aquest darrer cas, s'hauran de fixar als highlights del compte personal, perquè no caduqui en 24 hores. El compte participant ha d'estar en públic, per poder cercar la publicació pel hashtag de #LlegeixoLesdelHoquei a l'hora de donar el premi. Es contactarà amb el guanyador via missatge privat a través d'Instagram, des del compte de "Les de l'hoquei" o des del de TV3.

 

Concurs Facebook TV3:

Per poder participar al sorteig, els participants hauran de compartir el post del concurs al seu Facebook i mencionar a tres amics en aquesta publicació. Entre tots els participants, se sortejarà un 'e-book' de "Les de l'hoquei". Es contactarà amb el guanyador via missatge privat a través de Facebook, des del compte de TV3.

 

Concurs Twitter TV3:

Per poder participar al sorteig, els participants hauran de publicar un tweet al llarg de la setmana. En el tuit hauran de posar el hashtag #LlegeixoLesdelhoquei i mencionar a tres amics. Entre tots els participants, se sortejarà un ebook de "Les de l'hoquei". Es contactarà amb el guanyador via missatge privat a través de Twitter, des del compte de TV3.

 

Concurs web:

Els participants hauran d'encertar la pregunta del concurs que es publiqui a la web de "Les de l'hoquei". Entre totes les persones que encertin la resposta correcta se sortejarà un 'ebook' de "Les de l'hoquei". Es contactarà amb el guanyador a partir de les dades del registre d'usuaris de la CCMA.

 

Tot el que es publiqui amb aquesta etiqueta es podrà publicar també a la web de "Les de l'hoquei" (tv3.cat/lesdelhoquei).

Les fotografies i continguts també es podran publicar als llocs de les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram, en què el programa tingui presència.

Els noms de les persones guanyadores (en el cas d'usuaris de la CCMA) i el seu usuari (en el cas que la participació hagi estat xarxes socials) es faran públics a l'entorn web i xarxes socials CCMA.

 

Les xarxes socials del programa i el departament de Mitjans Digitals de la CCMA es posaran en contacte amb els participants guanyadors per fer possible l'entrega dels premis i, per tant, els participants accepten aquesta via de comunicació. 

 

3.         Premi

El premi són 10 'ebooks' de "Les de l'hoquei: L'estiu que ens va fer créixer".

Se sortejaran 5 'ebooks' des del compte d'Instagram de "Les de l'hoquei", un per setmana. 1 al compte d'Instagram de TV3, 1 al Twitter de TV3, 1 al Facebook de TV3, i 2 a la web de "Les de l'hoquei".

 

4.         Àmbit territorial

Podran participar en aquesta acció totes les persones que tinguin presència a les xarxes socials esmentades o al registre de la CCMA.

  

5.         Acceptació de les bases

La participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l'acceptació d'aquestes bases i del criteri de la CCMA pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada de l'acció i de l'elecció dels guanyadors. L'incompliment d'aquestes bases per part dels concursants en comportarà l'exclusió.

  

6.         Protecció de dades

La CCMA informa que les dades dels guanyadors es tractaran per poder gestionar el concurs i lliurar el premi corresponent. Trobareu la informació específica a la nostra política de protecció de dades (http://www.ccma.cat/avis-legal/proteccio-de-dades).

La CCMA no es quedarà cap informació de les persones que hagin participat en aquesta acció mitjançant xarxes socials i no hagin estat guanyadores.

Consulta també les condicions generals de participació. https://www.ccma.cat/avis-legal/participacions-i-concursos/

Anar al contingut