Les protagonistes de "Les de l'hoquei" sota el logotip "Juntes"
No només de trap està formada la playlist de "Les de l'hoquei"
Kyne signa la sintonia original "Juntes"

7 cançons que sonen a "Les de l'hoquei" i ho peten

"Si estem juntes, si ens donem la mà, res no ens pararà". Lletra reivindicativa i empoderada la que ha escrit i canta Kyne per la careta de la sèrie. Així comença la banda sonora. I com continua? Para bé l'orella!

Cristina Alemany Iglesias

-Trap?

-Sí.

-Rap?

-Sí.

-Rock?

-També. I reggae, pop, punk, ska i...

-Dancehall?

-Esclar! "Les de l'hoquei" sona urbana, jove i fresca. I això passa perquè toca un munt d'estils. La playlist de Spotify demana a crits que premis el play, apugis el volum (a tot drap) i te l'enduguis a fer una volta. Vol carrer. Perquè és on conflueixen els estils que reprodueix.

  • 1. La sintonia original "Juntes" respira aires soul i R&B amb una actitud hip-hopera. La signa la barcelonina Kyne, de 23 anys. Ella n'ha escrit la lletra i l'ha compost. L'artista té més de 9.000 seguidors a YouTube, on es va donar a conèixer, i més de 15.000 a Instagram. Aquesta és la versió llarga de "Juntes".

 

  • 2. El capítol 1 arrenca amb la cançó "Dones", de Tesa featuring Andrea, Jazzwoman i Ery. Tota una declaració d'intencions. El tema té força, intensitat, energia, potència. La mateixa que demostren les jugadores del club d'hoquei Minerva, fins al punt que la tensió al pavelló fa esclatar l'Emma.

 

  • 3. La Lorena i la Gina tenen una relació. D'amistat, sí. De sexe, també. Al capítol 4 protagonitzen una escena d'alt voltatge mentre sona "Adicta", de Lennis Rodriguez. Un ritme sensual farcit de trap i reggaeton que canta la dominicana. El dubte que genera aquest "Girena" és: cap on tombarà aquesta relació?

 

  • 4. A l'skatepark, la Laila desplega les seves habilitats amb l'skate davant d'un Nil-a-punt-d-enamorar-se. Sona la canyera i punkarra "Interrupted Girl", del trio establert a Madrid Wild Animals.

 

  • 5. Adolescent + pares fora de casa = festa assegurada! Aquesta equació no pot fallar si l'adolescent és l'Emma. La primera nit en què els pares es traslladen a Hongria, ella ho aprofita per convidar els col·legues. "Maleducao", de Lildami, és el tema trap que sona quan l'Anna arriba a casa i la sorprèn amb un excés d'alcohol.

 

  • 6. Als 17 anys no tothom té els mateixos problemes. A la capitana Berta se n'hi planteja un dels grossos (atenció espòiler!!): es queda embarassada del seu "crush" i decideix encarar les coses ella sola. Però 17 anys no són 18. I com li recorda la metge, necessita la signatura de la seva tutora legal, la seva tieta Terrats, per procedir amb l'avortament. "Pedres als ulls", d'El Petit de Cal Eril, acompanya la Berta en aquest moment difícil.

 

  • 7. El trap de 31 FAM envaeix el pavelló del Minerva durant el duel Anna vs. German amb la cançó "Valentina". La rivalitat de les jugadores s'estén als entrenadors. La cosa personal queda fora de la pista. Segur?

 

A cada nou capítol, nous temes a la playlist de "Les de l'hoquei" que tenim a Spotify. Segueix-la!

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut