459.000 espectadors i un 15,6% de quota

"Les de l'hoquei" s'estrena com a líder

459.000 espectadors van seguir, en directe per televisió, l'estrena de "Les de l'hoquei". La nova sèrie de TV3 va liderar la seva franja, amb una quota del 15,6% i va enganxar en especial el públic jove

TV3 va tornar a ser líder del dia ahir, dilluns 29 d'abril, amb una quota del 15,3%. La nova sèrie "Les de l'hoquei" es va estrenar com a líder de la seva franja, amb un 15,6% i 459.000 espectadors. Cal destacar l'èxit d'audiència entre els espectadors més joves, aquells que tenen entre 13 i 24 anys, ja que la quota va ser del 31,8% en aquesta franja d'edat. La sèrie va arrencar amb un capítol dedicat a la més explosiva i gamberra de l'equip, l'Emma.

 

Gran èxit de la sèrie, també en digital

Més de 8.500 usuaris van seguir en directe el capítol per internet. Aquestes dades el converteixen en el primer capítol d'una sèrie amb més audiència, després de "Merlí". Dotze hores després de l'emissió per televisió ja era el vídeo més vist a la carta de tv3.cat, amb més de 16.000 reproduccions.

#ImparablesTV3 va ser l'etiqueta amb què es va poder comentar el primer capítol a les xarxes socials. El moment que va generar més conversa va ser el final del capítol.

 

Una sèrie que es pot seguir els set dies de la setmana

"Les de l'hoquei" vol tenir vida els set dies de la setmana i no només el dia de l'emissió per televisió. Per això, tal com es va explicar a la presentació de la sèrie, es vol oferir una experiència transmèdia més enllà de l'audiovisual. A banda de l'instagram oficial de la sèrie, que ja té més de 4.000 seguidors, també treuen fum els perfils de les set protagonistes: la Raquel, la Lorena, la Flor, la Gina, l'Emma, la Berta i la Laila. És aquí on es poden conèixer els seus secrets més inconfessables.

Precisament la Dèlia Brufau, l'actriu que dona vida a l'Emma, ha estat la protagonista del primer Instagram Live de la sèrie que s'ha fet l'endemà de l'estrena i que s'ha pogut seguir des del perfil oficial de la sèrie.

I com que "Les de l'hoquei" no saben viure sense el mòbil i estan sempre connectades també han creat  un grup de Telegram on es fan confidències, deixen anar tot el que els passa pel cap, i s'envien fotos i vídeos que mai es veuran per la tele.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut