19,9% de quota i 380.000 espectadors

"L'enigma Verdaguer", la pel·lícula més vista de l'any a TV3

És un dels poetes més rellevants de les lletres catalanes, però la seva figura encara era un enigma. Aquesta coproducció de TV3 ha seduït els espectadors acostant-los l'home darrere el mite

La pel·lícula "L'enigma Verdaguer", dirigida per Lluís Maria Güell i escrita per David Plana, es va estrenar aquesta Diada amb un 19,9% de quota i 380.000 espectadors. El film va liderar la seva franja en una nit d'estrenes importants a la competència: "GH VIP" (17.5) i "Masterchef Celebrity" (13.2) van quedar per sota d'aquesta ficció que volia descobrir la figura de mossèn Cinto al gran públic.

Una vida d'episodis sorprenents i una personalitat que li va portar més d'una enemistat són alguns dels components presents a la ficció i que han atrapat els espectadors. A les xarxes socials, els usuaris destacaven que la "L'enigma Verdaguer" els havia fet redescobrir el poeta.

 

"L'enigma Verdaguer" es va rodar a principis d'any en diferents localitzacions, entre les que hi havia Barcelona, Vallvidrera, Cerdanyola del Vallès, Arenys de Munt, Vic, Folgueroles, les Masies de Voltregà oTerrassa. El Museu Can Papiol de Vilanova i la Geltrú es va convertir en el castell dels marquesos de Comillas, i al Saló de Cent de Barcelona s'hi van rodar les escenes amb més nombre de figurants, com el lliurament dels premis dels Jocs Florals o la vetlla del cos de mossèn Cinto. Aquests escenaris reals s'han adaptat a l'època de mossèn Cinto amb l'ajuda de tècniques d'efectes especials.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut