Úrsula Corberó i Álvaro Cervantes abracen un arbre a "L'arbre de la sang"
Divendres, a les 22.45, a TV3

"L'arbre de la sang", amb Úrsula Corberó: cap secret no es pot amagar per sempre

Quan la Rebeca i el Marc comencen a furgar en les seves arrels familiars, s'adonaran que la seva història està plena de secrets i tragèdies

La Rebeca i el Marc són una parella jove que viatja fins a un antic "caserío" al País Basc que va pertànyer a la família del Marc per escriure-hi la seva història en comú.

Durant uns dies compondran un gran arbre genealògic amb 25 anys de relacions d'amor, desamor, sexe, bogeria, gelosia i infidelitats, que oculta un profund misteri que va marcar les seves vides. Aquesta descoberta posarà en perill la seva pròpia història d'amor.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Direcció i guió: Julio Medem
Direcció de fotografia: Kiko de la Rica
Música: Lucas Vidal
Intèrprets: Úrsula Corberó (Rebeca), Álvaro Cervantes (Marc), Najwa Nimri (Macarena), Ángela Molina (Julieta) i Daniel Grao (Víctor)
Producció: Una producció d'Arcadia Motion Pictures, Galatea Films, Diamond Films España, Aixerrota Films, Noodles Production, en coproducció amb Snope Pictures. Compta amb la participació de Televisió de Catalunya, EiTB, Movistar + i el suport del Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales i Eurimages, 2018
Anar al contingut