"L'aprenent" és un "docushow" amb tocs d'humor i d'èpica, presentat per en Llucià Ferrer. Cada setmana el veurem iniciar-se professionalment en una ocupació diferent. Farà d'aprenent durant tres dies i ensenyarà què hi ha darrere de 13 oficis que actualment són nínxols d'ocupació.

El Llucià Ferrer torna a posar-se el vestit d'aprenent de 13 ocupacions diferents. Els capítols de la segona temporada de "L'aprenent"  estan enfocats a ocupacions amb molt potencial de creixement.

El Llucià farà una immersió intensa durant tres dies en cada ofici, per aprendre quines són les bases i requisits que una persona ha de tenir per dedicar-s'hi. Tocarà, provarà, es confondrà... patirà totes les conseqüències que té ser novell en les diferents feines que realitzarà, sempre tutelat per professionals que l'ensenyaran, guiaran i el motivaran, i si cal, l'esbroncaran.
 
Patirà la duresa i les condicions d'algunes de les feines d'aquesta segona temporada:  haurà de penjar-se de més de 100 metres d'alçada per netejar vidres, haurà d'aprendre a tallar i manipular carn, portar malalts d'habitació a habitació en un hospital, ensinistrar gossos, distingir si el raïm està llest per veremar, o com s'ha d'enquadrar bé un pla per fer un bon producte audiovisual, un capítol on es podrà veure el Llucià aprenent a fer el mateix programa de 'L'aprenent'.
 
Com a novetat d'aquest any, 'L'aprenent', amplia els horaris d'emissió respecte la temporada anterior. Es podrà seguir a TV3 els dissabtes i diumenges a partir del 4 de maig a les 20.25, i també al portal del 3alacarta i a les xarxes socials.
 
Anar al contingut