Roger Carandell estrena el programa d'entrevistes "L'altra cara"
El programa presentat per Roger Carandell aborda tota mena de temes socials relacionats amb els joves i el seu futur. També compta amb la complicitat de personatges de gran rellevància a les xarxes.
Roger Carandell estrena el programa d'entrevistes "L'altra cara"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Estrena en exclusiva digital

Roger Carandell estrena el programa d'entrevistes "L'altra cara"

El programa presentat per Roger Carandell aborda tota mena de temes socials relacionats amb els joves i el seu futur. També compta amb la complicitat de personatges de gran rellevància a les xarxes.

Roger Carandell, el presentador del programa de les nits de Catalunya Ràdio "Adolescents XL", aterra al 33 amb "L'altra cara", en un format que convida a la reflexió i al debat. El programa va estrenar tots els capítols en exclusiva digitalel 3 de maig del 2021, i a partir del 6 de maig també es podrà veure per televisió.

 

 

En cada capítol, el programa tracta un tema d'interès juvenil amb una mirada oberta i innovadora.  Durant sis capítols de 25 minuts es parla de noves sexualitats, immigració, globalització, comunicació, "bullying" i ciència i creença. Per fer-ho, Roger Carandell busca un creador de contingut digital d'èxit i amb experiència i coneixement sobre la qüestió. Una cara coneguda a les xarxes, que explica la seva experiència i dona la seva visió sobre el tema, que coneix de ben de prop.

A banda d'aquesta entrevista, que és l'eix vertebrador del programa, "L'altra cara"també compta amb espais per donar veu als joves. D'una banda, a través de minicàpsules en què se'ls convida a expressar-se lliurement sobre cada tema. A més, també inclou experiments que reflecteixen les diferents maneres de pensar i posen a prova els prejudicis de la societat.


Sis temes per a sis programes

"Noves sexualitats", "Immigració", "Globalització", "Comunicació", "Bullying" i "Ciència i creença" són els 6 capítols que podem veure. En una època plena d'etiquetes, en què les fronteres entre sexualitat i identitat cada vegada es dilueixen més, el programa arrenca amb el capítol dedicat a les "Noves sexualitats", i es pregunta qui som, què som, què ens agrada o què ens hauria d'agradar. Amb la famosa youtuber i referent LGTBI a les xarxes socials  Melo Moreno, s'analitza, juntament amb altres joves, què signifiquen la identitat de gènere, les noves sexualitats i el paper del col·lectiu LGTBIQ+ a la nostra societat i quin futur els espera.

"Espero que es generi debat al voltant dels temes, perquè crec que aportarà molt." Melo Moreno

El comunicador, DJ i creador de contingut a les xarxes Luc Loren parlarà en el capítol "Comunicació" sobre el món de la informació 2.0. Una mirada distesa i propera en què s'avaluarà el paper dels mitjans, la "infoxicació" i els nous formats i llenguatges de comunicació que utilitzen els joves per informar-se.

"Tot i tenir plataformes com YouTube, estar a TV3 és un èxit professional." Luc Loren

 

Cada setmana, també per la TDT

El 33 emetrà per la TDT "L'altra cara" cada dijous, a les 22.45. Una producció de TV3 amb la col·laboració de YouPlanet que va ser una de les propostes seleccionades en la segona convocatòria pública de projectes audiovisuals innovadors per a la programació del 33 que la CCMA va obrir ara fa un any.

"Si els pares ho veuen per televisió, es desmuntaran molts prejudicis sobre les xarxes socials", asseguren els creadors del programa.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut