"L'altra cara", és un talk show juvenil presentat per Roger Carandell, el conegut conductor del programa d'èxit de les nits de Catalunya Ràdio "Adolescents XL", que aterra al 33 el 6 de maig, setmanalment, en un format que convida a la reflexió i al debat. L'estrena digital de tots els capítols té lloc 3 dies abans, i ja estant tots els capítols disponibles a la carta.

El programa tracta en cada dia un tema d'interès juvenil, amb una mirada oberta i innovadora. Durant sis capítols de 25 minuts, es parlarà de noves sexualitats, immigració, globalització, comunicació, bullying, ciència i creença. Per fer-ho, Roger Canadell anirà a buscar un creador de contingut digital d'èxit i amb experiència i coneixement sobre la qüestió. Una cara coneguda a les xarxes, que explicarà la seva experiència i donarà la pròpia visió sobre el tema, que coneix ben de prop.

A banda d'aquesta entrevista, que és l'eix vertebrador del programa, "L'altra cara" també compta amb espais per donar veu als joves. D'una banda, a través de minicàpsules en què se'ls convida a expressar-se lliurement sobre cada tema. De l'altra, amb una proposta multiplataforma, ampliant el debat més enllà del programa, perquè l'audiència pugui participar-hi aprofitant el poder de les xarxes socials.

A més, el programa també compta amb experiments que reflecteixen les diferents maneres de pensar i posen a prova els prejudicis de la societat.

Anar al contingut