"Noves sexualitats"

En una època plena d'etiquetes en què les fronteres entre sexualitat i identitat són cada vegada més diluïdes, el programa es preguntarà qui som, què som, què ens agrada o què ens hauria d'agradar.

De la mà de la famosa youtuber i referent LGTBI a les xarxes socials Melo Moreno, s'analitzarà, juntament amb altres joves, què signifiquen la identitat de gènere, les noves sexualitats i el paper del col·lectiu LGTBIQ+ a la nostra societat, i quin futur li espera.


"Immigració"

Què significa deixar-ho tot i marxar a un país estranger? Són útils les fronteres? Té sentit etiquetar algú d'immigrant il·legal al segle XXI?

Aquest capítol descobrirà l'altra cara de la immigració amb l'actor i influencer (amb gairebé 3 milions de seguidors) Hamza Zaidi, un dels creadors de contingut més reconeguts del país gràcies al seu humor sarcàstic i sense complexes sobre el món europeu i musulmà.

Un autèntic pont entre les dues cultures que evidencia com canvien les coses en funció de l'angle des del qual es miren.


"Globalització"

La distància entre països ja no es mesura en quilòmetres sinó en hores. I qualsevol país del món queda a menys d'un dia de viatge en avió. Quina és, doncs, l'altra cara de la globalització?

Per parlar-ne, Roger Carandell entrevistarà el protagonista del canal de YouTube que té més de dos milions i mig de seguidors "Lethal Crysis", Rubén Díez. Amb ell, i a través de la seva mirada i experiències, parlaran del paper d'Occident al món, de la globalització i del futur, en un moment en què el medi ambient i la naturalesa es troben en un punt d'inflexió sense retorn.

"Comunicació"

Què s'estimen més, els joves, entretenir-se o informar-se? I com ho fan? Els mitjans de comunicació tradicionals continuen sent principal la font d'informació? Són els interessos econòmics els que marquen l'agenda informativa?

El comunicador, DJ i creador de contingut polifacètic Luc Loren, se submergirà, en una entrevista amb Roger Carandell, per parlar del món de la informació 2.0. Una mirada distesa i propera en què s'avaluarà el paper dels mitjans, la infoxicació, i els nous formats i llenguatges de comunicació que utilitzen els joves per informar-se.

A més a més, el programa reflexionarà sobre el nou rol dels influencers i de les xarxes socials.

"Bullying"

L'assetjament escolar és un dels temes més controvertits dels instituts. La youtuber catalana Carla Laubalo, autora del llibre "Sé más tu: una historia de bullying con final feliz", serà l'entrevistada d'aquest capítol. Durant la conversa amb Roger Carandell, parlaran del passat de la youtuber a les aules i reflexionaran la manera d'ajudar a combatre la situació que viuen centenars d'estudiants a Catalunya.

Un debat des d'una perspectiva única, sensible i emotiva en què joves de diferents edats, també donaran el seu testimoni.

"Ciència i creença"

En un món en què el paper de la ciència té cada vegada més pes, en quina situació ha quedat la religió? Si bé es cert que l'anomenat mètode científic sembla el millor camí per acostar-se a l'objectivitat, en els últims anys hi ha hagut un creixement rotund de les pseudociències i creences alternatives: terraplanisme, homeopatia, llei de l'atracció...

En aquesta ocasió, Roger Carandell ha anat a buscar la periodista, divulgadora científica i youtuber Rocío Vidal, més coneguda com la Gata de Shrodinger, per analitzar per què, a vegades, s'utilitza la fe, per donar resposta a aquelles qüestions que la ciència no ha sabut explicar.

El 33 emetrà "L'altra cara" cada dijous a les 22.45. És una producció de TV3 amb la col·laboració de YouPlanet sorgida de la segona crida de projectes del 33.

Anar al contingut