Anar a la navegació principal
la-immigració-a-"l'altra-cara"
Obrir vídeo
Dijous, a les 22.45, al 33

La immigració, a "L'altra cara"

Què significa deixar-ho tot i marxar a un país estranger? Són útils les fronteres? Té sentit etiquetar algú d'immigrant il·legal al segle XXI? En aquest capítol, descobrim l'altra cara de la immigració

Noves sexualitats
Obrir vídeo

Noves sexualitats

En una època plena d'etiquetes, en què les fronteres entre sexualitat i identitat estan cada vegada més diluïdes, ens preguntem qui som, què som, què ens agrada o què ens hauria d'agradar.

Immigració
Obrir vídeo

Immigració

Què significa deixar-ho tot i marxar a un país estranger? Són útils les fronteres? Té sentit etiquetar com algú d'immigrant il·legal al segle XXI? En aquest capítol, descobrim l'altra cara de la immigració.

Globalització
Obrir vídeo

Globalització

Quan la distància entre països es mesura en hores en comptes de quilòmetres i qualsevol país del món queda a menys de 24h en avió, ens preguntem quina es l'altra cara de la globalització.

Comunicació
Obrir vídeo

Comunicació

Com s'informen els joves? Prefereixen entretenir-se que informar-se? Segueixen sent els mitjans de comunicació tradicionals la font d'informació més fiable?

Bullying
Obrir vídeo

Bullying

L'assetjament escolar s'ha convertit en un dels temes més controvertits dels instituts. Un debat des d'una perspectiva única, sensible i emotiva en el que comptem amb el testimoni de joves de diferents edats.

Ciència i creença
Obrir vídeo

Ciència i creença

En un món on cada vegada el paper de la ciència té més pes, ens preguntem en quina situació s'han quedat i quin paper juguen les diferents religions.

Cerca vídeos del programa