• Sergio Dalma, Alfred García, El Petit de Cal Eril, La Terremoto de Alcorcón, Merche Mar
  Veure vídeo

  Sergio Dalma, Alfred García, El Petit de Cal Eril, La Terremoto de Alcorcón, Merche Mar

  L'últim lliurament de "Labanda sonora" té com a protagonistes Alfred García, El Petit de Cal Eril i La Terremoto de Alcorcón, i també té la col·laboració especial de la vedet d'El Molino Merche Mar i el cantant Sergio Dalma.

  El primer a pujar al cotxe serà Joan Pons Vilaró, El Petit de Cal Eril. El músic de Guissona ens definirà, entre cançó i cançó, quin és el seu estil musical, ens revelarà el procés de creació de les seves lletres, i ens explicarà el perquè de la seva admiració per Franco Battiato i Albert Pla.

  Pepa Charro, coneguda com La Terremoto de Alcorcón, ens farà riure amb anècdotes a les festes de Pedro Almodóvar i la història de "Times goes by con Loli", el videoclip que va superar en visionats l'original de Madonna. A més a més, descobrirem què uneix la Terre amb l'artista Merche Mar.

  També posarà banda sonora al viatge Alfred García, el cantant del Prat de Llobregat que es va donar a conèixer per la seva participació a "Operación Triunfo". L'artista ens parlarà del seu segon disc, de les cançons que han marcat la seva adolescència i de la seva recent retirada temporal de la música.

  La darrera edició del programa que presenta l'actor Ivan Labanda, tancarà amb el ja clàssic resum musical del Julen, la visita sorpresa de Sergio Dalma i una versió molt especial del superhit de Sau "Boig per tu".

  L'últim lliurament de "Labanda sonora" té com a protagonistes Alfred García, El Petit de Cal Eril i La Terremoto de Alcorcón, i també té la col·laboració especial de la vedet d'El Molino Merche Mar i el cantant Sergio Dalma. El primer a pujar al cotxe serà Joan Pons Vilaró, El Petit de Cal Eril. El músic de Guissona ens definirà, entre cançó i cançó, quin és el seu estil musical, ens revelarà el procés de creació de les seves lletres, i ens explicarà el perquè de la seva admiració per Franco Battiato i Albert Pla. Pepa Charro, coneguda com La Terremoto de Alcorcón, ens farà riure amb anècdotes a les festes de Pedro Almodóvar i la història de "Times goes by con Loli", el videoclip que va superar en visionats l'original de Madonna. A més a més, descobrirem què uneix la Terre amb l'artista Merche Mar. També posarà banda sonora al viatge Alfred García, el cantant del Prat de Llobregat que es va donar a conèixer per la seva participació a "Operación Triunfo". L'artista ens parlarà del seu segon disc, de les cançons que han marcat la seva adolescència i de la seva recent retirada temporal de la música. La darrera edició del programa que presenta l'actor Ivan Labanda, tancarà amb el ja clàssic resum musical del Julen, la visita sorpresa de Sergio Dalma i una versió molt especial del superhit de Sau "Boig per tu".

 • Santi Balmes, Leslie, Santi Carulla, Paula Malia, Roser Tapias, Betsy Túrnez
  Veure vídeo

  Santi Balmes, Leslie, Santi Carulla, Paula Malia, Roser Tapias, Betsy Túrnez

  Pugen al cotxe dos ídols dels anys 60 i més enllà: el líder de Los Sírex, Antoni Miquel Cerveró, àlies Leslie, i Santi Carulla, vocalista de Los Mustang. Amb ells cantarem els èxits que omplien les pistes de ball en aquella dècada, com "Oh Carol", "Chao, chao" o "El tren de la costa". També hi haurà temps per parlar sobre reggaeton, la música de Rosalía i els hits que sonen actualment a la radiofórmula. Els agradarà, als nostres convidats, la música que els posarà l'Ivan Labanda al cotxe?

  També se sumaran a l'aventura tres actrius de la sèrie "L'última nit del karaoke", la comèdia coral que s'emet els dilluns a TV3: Roser Tapias (Ona), Paula Malia (Gemma i Anna) i Betsy Túrnez (Glòria). Les tres intèrprets han compartit moltes hores de rodatge i tenen molt feeling entre elles. Però es coneixen bé? Endevinaran a quina de les tres li agrada el rei del karaoke conegut com el sol de Mèxic? I qui agafa un micro i s'apassiona amb el "Sobreviviré" de Mónica Naranjo? I qui és la que més balla quan sona l'argentina Nathy Peluso?

  El programa acabarà amb un convidat que acaba d'arribar dels Estats Units, Santi Balmes, vocalista i lletrista de la banda indie Love of Lesbian. El de Sant Vicenç dels Horts ha travessat l'Atlàntic amb el seu grup per defensar una triple nominació als Grammy Llatins i preparar la gira que el 2022 el portarà a les sales de concerts de ciutats com San Francisco i Los Angeles. Balmes cantarà amb Ivan Labanda temes propis i cançons de grups que l'han marcat i que són d'estils tan diferents com The Cure, La Trinca o Mocedades.

  Pugen al cotxe dos ídols dels anys 60 i més enllà: el líder de Los Sírex, Antoni Miquel Cerveró, àlies Leslie, i Santi Carulla, vocalista de Los Mustang. Amb ells cantarem els èxits que omplien les pistes de ball en aquella dècada, com "Oh Carol", "Chao, chao" o "El tren de la costa". També hi haurà temps per parlar sobre reggaeton, la música de Rosalía i els hits que sonen actualment a la radiofórmula. Els agradarà, als nostres convidats, la música que els posarà l'Ivan Labanda al cotxe? També se sumaran a l'aventura tres actrius de la sèrie "L'última nit del karaoke", la comèdia coral que s'emet els dilluns a TV3: Roser Tapias (Ona), Paula Malia (Gemma i Anna) i Betsy Túrnez (Glòria). Les tres intèrprets han compartit moltes hores de rodatge i tenen molt feeling entre elles. Però es coneixen bé? Endevinaran a quina de les tres li agrada el rei del karaoke conegut com el sol de Mèxic? I qui agafa un micro i s'apassiona amb el "Sobreviviré" de Mónica Naranjo? I qui és la que més balla quan sona l'argentina Nathy Peluso? El programa acabarà amb un convidat que acaba d'arribar dels Estats Units, Santi Balmes, vocalista i lletrista de la banda indie Love of Lesbian. El de Sant Vicenç dels Horts ha travessat l'Atlàntic amb el seu grup per defensar una triple nominació als Grammy Llatins i preparar la gira que el 2022 el portarà a les sales de concerts de ciutats com San Francisco i Los Angeles. Balmes cantarà amb Ivan Labanda temes propis i cançons de grups que l'han marcat i que són d'estils tan diferents com The Cure, La Trinca o Mocedades.

 • Sopa de Cabra, Gemma Humet, Pavvla, Núria Graham i Àlex Ubago
  Veure vídeo

  Sopa de Cabra, Gemma Humet, Pavvla, Núria Graham i Àlex Ubago

  Sabíeu que la cançó "L'Empordà" era del grup Copacabana i no pas de Sopa de Cabra? I que la banda liderada per Gerard Quintana va ser telonera d'artistes com Tina Turner o Joe Cocker? Seran algunes de les anècdotes que els Sopa explicaran al proper capítol de "Labanda Sonora". Gerard Quintana i Josep Thió cantaran grans èxits del grup gironí, que celebra 30 anys de la publicació del doble elapé "Ben endins" i hits de bandes que els han inspirat, com els Rolling Stones.

  També posaran banda sonora al cotxe les cantants Gemma Humet, Núria Graham i Pavvla. El programa que presenta Ivan Labanda les ha unides en un divertit viatge per veure les coses que tenen en comú, el que més admiren l'una de les altres, per cantar conjuntament els seus temes i interpretar els grans èxits d'altres veus femenines internacionals, com ara Beyoncé o Britney Spears. També descobrirem si s'han presentat mai a un talent show i les històries que s'amaguen darrere algunes de les seves lletres.

  El cantautor basc Alex Ubago és el qui tancarà aquest episodi. L'autor, que va ser número 1 quan va debutar amb "Sin miedo a nada", celebrarà amb nosaltres els 20 anys de carrera, enmig de confessions i curiositats. Entre cançó i cançó, Ubago ens explicarà el motiu pel qual no es considera bo a l'hora de triar títols, desmentirà que hagi estat rebutjat en l'amor tantes vegades com es podria pensar i ens mostrarà el seu sentit de l'humor i ganes de festa, tot i la fama que té de compositor melancòlic.

  Sabíeu que la cançó "L'Empordà" era del grup Copacabana i no pas de Sopa de Cabra? I que la banda liderada per Gerard Quintana va ser telonera d'artistes com Tina Turner o Joe Cocker? Seran algunes de les anècdotes que els Sopa explicaran al proper capítol de "Labanda Sonora". Gerard Quintana i Josep Thió cantaran grans èxits del grup gironí, que celebra 30 anys de la publicació del doble elapé "Ben endins" i hits de bandes que els han inspirat, com els Rolling Stones. També posaran banda sonora al cotxe les cantants Gemma Humet, Núria Graham i Pavvla. El programa que presenta Ivan Labanda les ha unides en un divertit viatge per veure les coses que tenen en comú, el que més admiren l'una de les altres, per cantar conjuntament els seus temes i interpretar els grans èxits d'altres veus femenines internacionals, com ara Beyoncé o Britney Spears. També descobrirem si s'han presentat mai a un talent show i les històries que s'amaguen darrere algunes de les seves lletres. El cantautor basc Alex Ubago és el qui tancarà aquest episodi. L'autor, que va ser número 1 quan va debutar amb "Sin miedo a nada", celebrarà amb nosaltres els 20 anys de carrera, enmig de confessions i curiositats. Entre cançó i cançó, Ubago ens explicarà el motiu pel qual no es considera bo a l'hora de triar títols, desmentirà que hagi estat rebutjat en l'amor tantes vegades com es podria pensar i ens mostrarà el seu sentit de l'humor i ganes de festa, tot i la fama que té de compositor melancòlic.

 • Blaumut, Litus, Nia i Anaju
  Veure vídeo

  Blaumut, Litus, Nia i Anaju

  Blaumut pujarà al cotxe d'Ivan Labanda dijous vinent a "Labanda sonora" i ens presentarà la seva nova cançó, titulada "Ficció". Amb en Xavi de la Iglesia (veu i guitarra), el Vassil Lambrinov (violí) i el Toni Pagès (bateria), tres dels integrants d'aquest grup que barreja pop, folk i la cançó d'autor, repassarem anècdotes dels seus 10 anys d'història i descobrirem qui d'ells és incapaç de xiular el popular tema "Pa amb oli i sal".

  També se sumarà al viatge de "Labanda sonora" el terrassenc Carles Litus Ruiz, cantant, compositor i líder de la banda de Late-motiv. Amb el polifacètic artista cantarem, a més de temes seus, una rumba del Peret i el hit amb el qual anima el públic del programa d'Andreu Buenafuente, i també retrem homenatge als músics que han passat per l'escenari del late show que més l'han impactat.

  El programa tancarà amb dues convidades que arrasen entre el públic més jove: Nia i Anaju, guanyadora i quartfinalista de l'edició d'"Operación triunfo" 2020. Sabrem com els ha anat la vida un any després del seu pas per l'acadèmia i quins són els seus projectes més immediats. Les dues artistes i amigues coincideixen en gustos musicals, com es podrà comprovar quan sonin al cotxe Beyoncé, Lady Gaga i Nathy Peluso.

  A més, el cinquè capítol de "Labanda sonora" comptarà amb una col·laboració molt especial: la del cantant de rock Miguel Ríos.

  Blaumut pujarà al cotxe d'Ivan Labanda dijous vinent a "Labanda sonora" i ens presentarà la seva nova cançó, titulada "Ficció". Amb en Xavi de la Iglesia (veu i guitarra), el Vassil Lambrinov (violí) i el Toni Pagès (bateria), tres dels integrants d'aquest grup que barreja pop, folk i la cançó d'autor, repassarem anècdotes dels seus 10 anys d'història i descobrirem qui d'ells és incapaç de xiular el popular tema "Pa amb oli i sal". També se sumarà al viatge de "Labanda sonora" el terrassenc Carles Litus Ruiz, cantant, compositor i líder de la banda de Late-motiv. Amb el polifacètic artista cantarem, a més de temes seus, una rumba del Peret i el hit amb el qual anima el públic del programa d'Andreu Buenafuente, i també retrem homenatge als músics que han passat per l'escenari del late show que més l'han impactat. El programa tancarà amb dues convidades que arrasen entre el públic més jove: Nia i Anaju, guanyadora i quartfinalista de l'edició d'"Operación triunfo" 2020. Sabrem com els ha anat la vida un any després del seu pas per l'acadèmia i quins són els seus projectes més immediats. Les dues artistes i amigues coincideixen en gustos musicals, com es podrà comprovar quan sonin al cotxe Beyoncé, Lady Gaga i Nathy Peluso. A més, el cinquè capítol de "Labanda sonora" comptarà amb una col·laboració molt especial: la del cantant de rock Miguel Ríos.

 • La Pegatina, Elena Gadel, Manu Guix i Àngel Llàcer
  Veure vídeo

  La Pegatina, Elena Gadel, Manu Guix i Àngel Llàcer

  La Pegatina obre la quarta entrega del programa musical "Labanda Sonora" presentat per Ivan Labanda. Els autors d'èxits com "Y volar" o el recent "Nothing but a lie" ens parlaran dels orígens d'aquest grup de Montcada i Reixac, ens explicaran quins són els artistes que els inspiren i el perquè del títol "Mari Carmen", la cançó amb què ho van petar fort ara fa 10 anys.

  Aquest dijous també posarà música al cotxe la cantant Elena Gadel. Amb la Noe de la sèrie "Com si fos ahir" repassarem moments del seu pas per la segona edició d'Operación Triunfo, taral·lejarem temes seus i compartirem la seva passió pel flamenc i els musicals. Labanda i Gadel van protagonitzar junts l'espectacle "Cabaret" i ens faran partícips de la seva bona sintonia i complicitat.

  I precisament el gènere musical protagonitzarà el tram final del programa. Al viatge, s'hi sumarà el popular tàndem format per Manu Guix i Àngel Llàcer. Amb ells, cantarem "Vaig aprendre" d'un clàssic com és "El Petit Príncep" i sorprendrem els vianants amb un número del seu últim projecte conjunt: la comèdia romàntica dels anys 50 "Cantando bajo la lluvia", amb Labanda emulant Gene Kelly en el paper de Don Lockwood.

  La Pegatina obre la quarta entrega del programa musical "Labanda Sonora" presentat per Ivan Labanda. Els autors d'èxits com "Y volar" o el recent "Nothing but a lie" ens parlaran dels orígens d'aquest grup de Montcada i Reixac, ens explicaran quins són els artistes que els inspiren i el perquè del títol "Mari Carmen", la cançó amb què ho van petar fort ara fa 10 anys. Aquest dijous també posarà música al cotxe la cantant Elena Gadel. Amb la Noe de la sèrie "Com si fos ahir" repassarem moments del seu pas per la segona edició d'Operación Triunfo, taral·lejarem temes seus i compartirem la seva passió pel flamenc i els musicals. Labanda i Gadel van protagonitzar junts l'espectacle "Cabaret" i ens faran partícips de la seva bona sintonia i complicitat. I precisament el gènere musical protagonitzarà el tram final del programa. Al viatge, s'hi sumarà el popular tàndem format per Manu Guix i Àngel Llàcer. Amb ells, cantarem "Vaig aprendre" d'un clàssic com és "El Petit Príncep" i sorprendrem els vianants amb un número del seu últim projecte conjunt: la comèdia romàntica dels anys 50 "Cantando bajo la lluvia", amb Labanda emulant Gene Kelly en el paper de Don Lockwood.

 • Rigoberta Bandini, Dolo Beltrán, Miki Núñez i Sara Roy
  Veure vídeo

  Rigoberta Bandini, Dolo Beltrán, Miki Núñez i Sara Roy

  Rigoberta Bandini, l'alter ego de l'actriu Paula Ribó, és una de les convidades del pròxim capítol de "Labanda Sonora". La polifacètica intèrpret cantarà grans èxits seus com "Perra" o "Aviam què passa" i ens confessarà la seva admiració per artistes tan diferents com Moustaki , Serrat, C.Tangana o el grup Abba. La cantant barcelonina també ens sorprendrà amb un tema de "Frozen", ja que ella i el presentador del programa, Ivan Labanda, són les veus dels personatges d'Anna i Hans en la versió catalana de la famosa pel·lícula de Disney. La següent convidada a compartir trajecte i banda sonora serà Dolo Beltrán. L'actriu i exvocalista de Pastora ens farà una demostració del seu passat com a integrant de les llufes d'Els Pets, ens revelarà de quina formació catalana s'ha fet molt fan últimament i ens explicarà anècdotes relacionades amb la cançó que la va fer popular, "No me llames Dolores, llámame Lola". Tancaran el programa Miki Núñez i Sara Roy. Els cantants i també parella sentimental interpretaran la peça que han fet conjuntament, titulada "Tot és més fàcil", i, entre cançó i cançó, ens donaran detalls de la seva recent vida en comú que ens arrencaran més d'un somriure.

  Rigoberta Bandini, l'alter ego de l'actriu Paula Ribó, és una de les convidades del pròxim capítol de "Labanda Sonora". La polifacètica intèrpret cantarà grans èxits seus com "Perra" o "Aviam què passa" i ens confessarà la seva admiració per artistes tan diferents com Moustaki , Serrat, C.Tangana o el grup Abba. La cantant barcelonina també ens sorprendrà amb un tema de "Frozen", ja que ella i el presentador del programa, Ivan Labanda, són les veus dels personatges d'Anna i Hans en la versió catalana de la famosa pel·lícula de Disney. La següent convidada a compartir trajecte i banda sonora serà Dolo Beltrán. L'actriu i exvocalista de Pastora ens farà una demostració del seu passat com a integrant de les llufes d'Els Pets, ens revelarà de quina formació catalana s'ha fet molt fan últimament i ens explicarà anècdotes relacionades amb la cançó que la va fer popular, "No me llames Dolores, llámame Lola". Tancaran el programa Miki Núñez i Sara Roy. Els cantants i també parella sentimental interpretaran la peça que han fet conjuntament, titulada "Tot és més fàcil", i, entre cançó i cançó, ens donaran detalls de la seva recent vida en comú que ens arrencaran més d'un somriure.

 • Lluís Gavaldà, Ladilla Rusa i Nil Moliner
  Veure vídeo

  Lluís Gavaldà, Ladilla Rusa i Nil Moliner

  Al segon capítol del programa "Labanda sonora", que presenta Ivan Labanda, ens visita Lluís Gavaldà. El líder d'Els Pets cantarà grans èxits d'Abba i Mecano, ens revelarà quin és el tema que el fa llevar-se de bon humor (i no és el "Bon dia") i ens mostrarà, interpretant els Beatles, com ha millorat el seu nivell d'anglès des que viu a prop de Londres. Dilluns també pujaran al cotxe els integrants de Ladilla Rusa. Riurem amb les seves anècdotes i Ivan Labanda s'afegirà al duo a l'hora de cantar els hits de grups que els han inspirat, com Camela i Los Chicos. Acabarem amb una visita al Tibidabo per comprovar si als autos de xoc sonen les cançons de la banda de Montcada i Reixac. I l'últim a apuntar-se a l'aventura serà un dels músics del país de més èxit actualment, Nil Moliner. El compositor té milions d'escoltes a Spotify i de visualitzacons a YouTube només quatre anys després de publicar el seu primer EP. Moliner ens confessarà què fa quan s'oblida de les lletres durant un concert i amenitzarà el viatge tocant la guitarra com quan era monitor del cau.

  Al segon capítol del programa "Labanda sonora", que presenta Ivan Labanda, ens visita Lluís Gavaldà. El líder d'Els Pets cantarà grans èxits d'Abba i Mecano, ens revelarà quin és el tema que el fa llevar-se de bon humor (i no és el "Bon dia") i ens mostrarà, interpretant els Beatles, com ha millorat el seu nivell d'anglès des que viu a prop de Londres. Dilluns també pujaran al cotxe els integrants de Ladilla Rusa. Riurem amb les seves anècdotes i Ivan Labanda s'afegirà al duo a l'hora de cantar els hits de grups que els han inspirat, com Camela i Los Chicos. Acabarem amb una visita al Tibidabo per comprovar si als autos de xoc sonen les cançons de la banda de Montcada i Reixac. I l'últim a apuntar-se a l'aventura serà un dels músics del país de més èxit actualment, Nil Moliner. El compositor té milions d'escoltes a Spotify i de visualitzacons a YouTube només quatre anys després de publicar el seu primer EP. Moliner ens confessarà què fa quan s'oblida de les lletres durant un concert i amenitzarà el viatge tocant la guitarra com quan era monitor del cau.

 • Els Amics de les Arts, Suu, Lildami i Joan Dausà
  Veure vídeo

  Els Amics de les Arts, Suu, Lildami i Joan Dausà

  Els primers convidats que faran de copilots d'Ivan Labanda al programa són el grup Els Amics de les Arts, i els músics i cantants Suu, Lildami i Joan Dausà. Durant "Labanda sonora", es posaran a cantar temes propis i cançons que triomfarien en una sala de karaoke. Mentre comparteixen el trajecte en cotxe, Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué mostraran la seva admiració per bandes britàniques com Coldplay i Queen. Els components d'Els Amics de les Arts s'atreviran amb una obra mestra com "Bohemian Rhapsody" i embogiran amb el presentador, Ivan Labanda, quan al cotxe soni la sintonia de "Bola de drac"! També pujaran al cotxe de "Labanda sonora" Suu i Lildami, que compartiran ruta i gustos musicals, sense saber-ho. Tenen Melendi entre els autors que els agrada per arrencar el dia animats. Ivan Labanda aprofitarà la visita d'aquests dos joves artistes per renovar la seva imatge i aprendre a "rapejar". Al tram final del programa, el convidat de Labanda serà Joan Dausà. El cantautor ampliarà el seu repertori habitual per regalar versions molt sentides de grans hits de Perales, Camilo Sesto i Laura Pausini.

  Els primers convidats que faran de copilots d'Ivan Labanda al programa són el grup Els Amics de les Arts, i els músics i cantants Suu, Lildami i Joan Dausà. Durant "Labanda sonora", es posaran a cantar temes propis i cançons que triomfarien en una sala de karaoke. Mentre comparteixen el trajecte en cotxe, Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué mostraran la seva admiració per bandes britàniques com Coldplay i Queen. Els components d'Els Amics de les Arts s'atreviran amb una obra mestra com "Bohemian Rhapsody" i embogiran amb el presentador, Ivan Labanda, quan al cotxe soni la sintonia de "Bola de drac"! També pujaran al cotxe de "Labanda sonora" Suu i Lildami, que compartiran ruta i gustos musicals, sense saber-ho. Tenen Melendi entre els autors que els agrada per arrencar el dia animats. Ivan Labanda aprofitarà la visita d'aquests dos joves artistes per renovar la seva imatge i aprendre a "rapejar". Al tram final del programa, el convidat de Labanda serà Joan Dausà. El cantautor ampliarà el seu repertori habitual per regalar versions molt sentides de grans hits de Perales, Camilo Sesto i Laura Pausini.

Anar al contingut