Anar a la navegació principal
La vestiteca

Vestir el so de la por

Quan a la Montse Ruiz li van fer l'encàrrec del vestuari per al monogràfic "El so de la por" se li va obrir la possibilitat de treballar més enllà



Quan a la Montse Ruiz li van fer l'encàrrec del vestuari per al monogràfic "El so de la por" se li va obrir la possibilitat de treballar més enllà del que sol fer per al Tria 33, estilismes per als presentadors.
Havia de vestir una família: uns pares que fa anys que estan morts i uns fills, als quals veiem com a culpables, que vaguen en un espai on es respira tensió. Evidentment, tot el look, vestuari inclòs, ens havia de suggerir un ambient misteriós i tètric...
Es gravarien una sèrie de píndoles que, inserides entre les entrevistes als diferents experts, anirien configurant el reportatge. La por és present del principi al final.
Abans, però, de seguir, veieu-lo.







Ni vosaltres esteu acostumats a veure'l fora del seu registre de presentador, ni nosaltres a vestir-lo amb la roba d'una nova personalitat.



Un cop triada i emprovada, la roba ha d'experimentar un procés d'ambientació que passa per donar-li una pàtina que suggereixi a l'espectador un pas de temps.



Estrips, brutícia, pols són els protagonistes d'aquesta vegada.
Un post ideal per publicar-lo aquestes dates!

Equip de disseny de vestuari
Montse Ruiz
Maribel Salvans
Maria Garcia




Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts