Anar a la navegació principal
La vestiteca

Tornem a anar de casament a "La Riera"

Us agraden els casaments? Esteu pensant de casar-vos? Encara no teniu el vestit de núvia? Doncs les noies de Vestuari de "La Riera" són unes expertes en aquest tipus d'esdevenimentsUs agraden els casaments? Esteu pensant de casar-vos? Encara no teniu el vestit de núvia?
Doncs les noies de Vestuari de "La Riera" són unes expertes en aquest tipus d'esdeveniments. És clar que també et vesteixen per anar a una festa, fer un bacallà de Can Riera o per matar a algú, si s'escau.Ja són dues les vegades que han hagut de vestir l'actriu Maria Molins per casar-se a "La Riera".
La primera vegada, amb el Claudi i la segona, amb en Dimas.

Per convertir-se en la nova senyora Guitart, l'Àgata va lluir un vestit de núvia del dissenyador José Fuentes.D'un estil chic i modern, però color vermell passió. Un color que aportava força i caràcter a l'exactriu "porno" per fer una entrada triomfal en la seva futura família política.
Tal com s'esperava de la núvia, el vestit trencava amb totes les convencions.En canvi, per al casament amb el seu millor amic, el color cru era l'ideal. En aquest cas el vestit era de Menchén Tomàs.L'Àgata i en Dimas van escollir casar-se en un cementiri. Aquesta escenografia tan poc habitual per a aquest tipus de cerimònies, la relació tan especial entre els protagonistes i l'embaràs de l'Àgata van marcar molt l'estil i les línies del vestit de la núvia.
Com una vestal grega i seguint el dress code rierenc dels casaments als cementiris, el vestit de la núvia tenia un punt càndid i sobri.
Vestir els convidats, supervisar que la figuració anés vestida per a l'ocasió, amagar samarretes tèrmiques i micròfons sota els vestits de gala són algunes de les tasques habituals de l'equip de Vestuari en aquest tipus de celebracions.Sabríeu trobar el micro?
Per "motius tècnics", els nuvis havien de portar micros sense fils, així que per poder donar el "sí" vam haver de cosir el micro de la núvia darrere el fermall.

Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho.

Us agradaria que us els descobríssim?

"La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber.


Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog

Últims posts