Anar a la navegació principal
La vestiteca

Les estilistes proposen:Estampats cartoons.

Qui de vosaltres no ha tingut mai un pijama amb un estampat d'algun personatge de dibuixos animats? O potser hi ha qui encara en porta, però no ho confessareu mai i encara que us torturin jurareu que sempre dormiu entre rasos i blondes


Qui de vosaltres no ha tingut mai un pijama amb un estampat d'algun personatge de dibuixos animats?
O potser hi ha qui encara en porta, però no ho confessareu mai i encara que us torturin jurareu que sempre dormiu entre rasos i blondes.
Doncs, ja no cal que us n'amagueu i, fins i tot, podeu sortir al carrer!
L'Estampat de dibuixos animats és tendència! Només que ara es diu estampat cartoon o cartoonish, que queda més trendy.
No, no es tracta de semblar que us heu trastocat i heu sortit al carrer en pijama.
El cartoonish ja no és una cosa per friquis. És aquell punt infantil que aportarà originalitat i color fins i tot al look més clàssic.
Són samarretes i dessuadores estampades amb els clàssics personatges de la nostra infància o també el trobareu en petits estampats per a tot tipus de peces.
Ho hem vist a la Fashion week de Milà, on els dissenyadors més agosarats van imaginar un hivern 2015-16 divertit i ple de colors.
La Montse Ruiz de seguida se'n va fer molt fan i potser algun membre de l'"Oh Happy Day" lluirà alguna peça amb aquest estampat.
De moment, ja hem vist com al "Tags" i a "La Riera" s'hi han apuntat.
I vosaltres? Superheroi, princesa o qualsevol dels personatges dels còmics de tota la vida, només heu d'escollir aquell personatge amb qui més us identifiqueu.Samarretes i dessuadora Eleven Paris

Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho.

Us agradaria que us els descobríssim?

"La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber.


Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog

Últims posts