Anar a la navegació principal
La vestiteca

L'armari de l'Helena Garcia Melero.

Tot sovint rebem trucades d'espectadors que s'interessen per la roba que porta l'Helena Garcia Melero al programa "Els matins": on s'ha comprat, de quina marca és, quin preu té..

Tot sovint rebem trucades d'espectadors que s'interessen per la roba que porta l'Helena Garcia Melero al programa "Els matins": on s'ha comprat, de quina marca és, quin preu té... tant si es tracta de les sabates, de les camises o dels vestits.

Avui obrim les portes del seu armari televisiu
, fent alguna explicació sobre els criteris seguits per fer la selecció de peces de vestuari que us presentem.

El vestuari havia de ser elegant i també un punt atrevit, per adequar-ho al to de l'espai que ella presenta, un magazine d'actualitat, que pot tractar de temes de molt diferent caire. També s'havien de tenir en compte els colors del decorat, en especial el color del sofà, el fons del decorat i altres condicionants, com, per exemple, la poca simpatia que l'Helena té als colors verd i salmó i als estampats en general.
Al seu armari predominen els colors clars, blaus, rosats i beige, encara que també fem servir el negre i algun color fort de tant en tant per donar un contrapunt. Algunes marques que s'hi poden trobar: P.A.R.O.S.H., Aspessi, Sita Murt, Lluis Civit, Dinou, Nougat, Filippa Ka, Maje, Sandro...també Zara i Mango.
Per poder compondre un vestuari 10, hem de tenir bones bases, per exemple tops de tots colors per evitar o provocar transparències.

També és imprescindible un calaix de cotilleria i roba interior.

Un calaix amb braçalets de materials i colors diversos, l'únic complement que porta l'Helena, que té el seu punt fort en vestuaris amb poc artifici.

El calçat. Habitualment porta talons ben alts, amb plataforma o sense.

Cada dia l'Helena fa una ullada al conjunt que l'espera el dia següent.
Demà s'el trobarà al seu camerí.

I el resultat que tots veiem per pantalla.

La simplicitat li dóna força. Poques coses, però ben triades!
Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho.

Us agradaria que us els descobríssim?

"La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber.


Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog

Últims posts