Anar a la navegació principal
La vestiteca

L'armari de la Núria Solé a "Els matins"

Urbà, actual, elegant, simple i natural són adjectius que defineixen el nou look de la Núria a "Els matins". Comencem a xafardejar-li l'armari ara que

Urbà, actual, elegant, simple i natural són adjectius que defineixen el nou look de la Núria a "Els matins". Comencem a xafardejar-li l'armari ara que es permet portar alguna peça més en els seus estilismes.
Vestit de Sandro, sandàlies de tiretes amb microtatxes daurades de Zara i braçalet rígid d'Uterqüe
Vestit de crepè de Sandro, sabates de saló de Zara i braçalet de cuir negre amb tanca daurada de Mango.
Vestit de cuir de Massimo Dutti. L'ha portat combinat amb els estilets negres o amb botí de Zara. El braçalet de malla negra amb estràs és de Pippa & Jean
Vestit vermell de piqué de Comptoir des Cotonniers, estilets de pell de serp i braçalet d'estràs negre de Pippa & Jean
Top estampat de Comptoir des Cotonniers, pantalons amples d'Ángel Schlesser, combinat amb sabates de Zara i cinturó de Hoss
Vestit amb peces de cuir al cos de Max&Co, botins negres de Zara. La bijuteria és de & Other Stories
Vestit de punt amb ratlles marineres de Sandro, sabata de saló de Zara, braçalet de Pippa & Jean
Brusa blanca de Sandro, texans de Comptoir des Cotonniers. El toc de color l'hi dóna la sabata de Zara i la subtilesa de revers del cinturó Max & Co.
Camisa texana de Maje, faldilla d'ant de Zara.

Això només és un tastet dels estilismes diaris que ha portat, més endavant hi tornarem i veurem com va evolucionant.
Aprofitem per dir-vos que no dubteu a preguntar quan li veieu alguna peça que us cridi l'atenció i vulgueu saber-ne més detalls, estarem encantats de respondre!


Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho.

Us agradaria que us els descobríssim?

"La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber.


Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog

Últims posts