Anar a la navegació principal
La vestiteca

L'armari d'Àlex Robles al Cat Música del 33

Catmúsica és la nova proposta de música clàssica al 33. Per al seu presentador, l'Àlex Robles, la seva estilista, l'Esther Mir, es va decidir perCatmúsica és la nova proposta de música clàssica al 33.

Per al seu presentador, l'Àlex Robles, la seva estilista, l'Esther Mir, es va decidir per un look d'inspiració anglesa, que ha coincidit amb la tendència de la temporada.L'Esther, optimitzant al màxim els recursos que té, opta per vestir-lo amb marques tan properes al públic en general com H&M i Zara.

La predisposició de l'Àlex per deixar-se aconsellar per l'Esther ha fet que el look final sigui actual, tot i ser un programa de música clàssica.

I aquí en teniu el resultat!

És un bon exemple que amb les marques low-cost podem fer estilismes econòmics però de molt nivell. Seguint la tendència i per a tots els públics.
En aquest cas l'Àlex va impecable, apropiat i comodíssim.

Les americanes de colors són en tots els aparadors. L'Àlex està encantat de lluir-ne. Li donen un toc primaveral, fugint dels grisos i negres de l'hivern.

Encara que la sobrietat dels colors foscos també l'afavoreix i, per tant, no desapareixen del seu armari.


Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho.

Us agradaria que us els descobríssim?

"La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber.


Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog

Últims posts