Anar a la navegació principal
La vestiteca

La Riera: l'armari de la Lídia

Avui us volem parlar de l'armari de la Lídia i de deu peces que ens ajudaran a centrar les característiques que arrodoneixen el caràcter del personatge. D'entrada,


Avui us volem parlar de l'armari de la Lídia i de deu peces que ens ajudaran a centrar les característiques que arrodoneixen el caràcter del personatge.

D'entrada, les peces de l'armari de la Lídia ens parlen d'una dona estricta que es desenvolupa en un món urbà i dur. Els colors que hi predominen són el negre i els grisos combinats amb crus i, com a incorporació d'aquesta temporada, algun toc metàl·lic. Tot i amb això, en alguna de les peces del seu armari, la Lídia ens mostra el seu costat més maternal amb algun detall que compensa la rigidesa del seu caràcter.Les dues primeres peces estan cedides per la marca Part Two, La 1, estampada amb "print" negre i blanc amb espatlleres negres. La 2 és d'organça de crepe cru amb una blonda negra aplicada al baix. La tercera, el vestit amb mànigues de tul és de Nougat Porta un tul brodat sobreposat al teixit de base. Lluís Civit ens ha cedit el vestit 4, amb el cos de brocat de punt blanc i negre i les mànigues negres. Un altre proveïdor de qui la Lídia vesteix sovint és Sita Murt, En aquesta ocasió us presentem dues peces, el vestit 6, de punt amb fils de lamé i detall de cuir a les espatlles, i l'abric 8, bicolor negre i granat. El segon abric de la Lídia,7, és de TCN i és el contrapunt de que parlàvem. És tot ell suau i evolvent.
Els complements segueixen les mateixes línies de la roba: La bossa 5 és cedida per Naulover i el 10 cedit igualment per Chesco. Les sabates tancades amb taló d'agulla i petites tatxes metàl·liques són de Zara. La Lídia porta bijuteria tipus joieria clàssica perquè pugui combinar amb tot el seu vestuari. Porta perles per donar llum al vestuari estricte.


Equip disseny de vestuari de La Riera

Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho.

Us agradaria que us els descobríssim?

"La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber.


Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog

Últims posts