Anar a la navegació principal
La vestiteca

Isabel de Pedro vesteix la Monclús.

Si sou fans de "La Riera" veureu que últimament tenim la Maria Monclús molt enfeinada. Aquí no ens centrarem en els seus problemes amb el Claudi



Si sou fans de "La Riera" veureu que últimament tenim la Maria Monclús molt enfeinada.
Aquí no ens centrarem en els seus problemes amb el Claudi ni amb els veïns de Can Sureda, sinó que us parlarem del "look" que l'equip de vestuari de "La Riera" ha escollit per ella.
"La Monclús" és una dona amb personalitat, molt intel·ligent, elegant i moderna.
Per al seu dia a dia acostuma a vestir amb peces de la dissenyadora Isabel de Pedro.
Una línia sofisticada que, per colors i volums, escau molt al personatge i amb la qual, també, l'actriu Montse Guallar se sent molt còmoda.
La Marca Isabel de Pedro és una de les nostres habituals col·laboradores, tant en programes com en el culebron.




La Monclús, a punt de rebre un "regal" per part d'uns veïns descontents.
Com que sabíem que la protagonista acabaria tacada vam haver de preveure doble vestuari per si calia repetir la seqüencia.




Jersei de la col·lecció d'estiu 2016 aprofitant la caloreta dels primers dies de tardor.




Sofisticada fins i tot per rebre visites de feina a casa.
Brusa de viscosa en vermell de la col·lecció That's british per a l'hivern 2016-17.










Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts