Anar a la navegació principal
La vestiteca

Isabel de Pedro i Diesel cedeixen els vestits per als presentadors de "Liceu a la fresca"

Dissabte al vespre, com cada estiu, el Liceu es va sentir i veure més enllà de la rambla de Barcelona. Concretament, va planar damunt de la platja de la Barceloneta i de diverses poblacions de Catalunya



Dissabte al vespre, com cada estiu, el Liceu es va sentir i veure més enllà de la rambla de Barcelona. Concretament, va planar damunt de la platja de la Barceloneta i de diverses poblacions de Catalunya. Els encarregats de presentar la retransmissió de l'òpera d'aquest any, "la Traviata", van ser la Carolina Rosich i en Jofre Font.



La Carolina Rosich portava un vestit de la dissenyadora Isabel de Pedro i en Jofre vestia de Diesel , tots dos emmarcats sobre el fons del blau del cel i del mar a la posta de sol.





Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts