Anar a la navegació principal
La vestiteca

Et vull veure:

Arriba setembre i és hora de la presentació oficial de la nova temporada 2016-17 de TV3. En el plató 1 premsa i convidats ja estan a punt per veure



Arriba setembre i és hora de la presentació oficial de la nova temporada 2016-17 de TV3.
En el plató 1 premsa i convidats ja estan a punt per veure les propostes per a la programació de tardor.
Però entre bambolines "la maquinària" del departament d'Imatge Personal de TV3 treballa al 200% perquè presentadors i actors de la casa estiguin a punt.
Per a la foto de grup, i seguint les pautes marcades pel departament de Màrqueting sobre com seria la realització de la foto grupal, la dissenyadora de vestuari Fina Correcher coordina la imatge de tot el conjunt.
Tot i que, cada estilista es va fer responsable de la imatge de la gent que habitualment vesteix per als programes, la Fina s'encarrega d'organitzar el vestuari i els camerinos per al dia de la foto.
Durant tot el matí ha d'estar pendent que cada presentador o actor ho tingui tot preparat i arribi a temps per a la foto de la presentació de la nova temporada.



Gràcies a la seva "xuleta" amb les posicions de la gent a la fotografia, la Fina Correcher controla que no es repeteixin colors ni looks.










L'Agnès Marques entre els dos presentadors del "TN vespre". Imitadors i imitats es van trobar cara a cara per a la foto de família.












Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts