Anar a la navegació principal
La vestiteca

El post de la becària.

Hola!! Aquests últims mesos de la beca CJ Connecta't al vestuari he estat a "La Riera", el "Divendres" i a l'"Això no és un trio". Tres formats



Hola!!
Aquests últims mesos de la beca CJ Connecta't al vestuari he estat a "La Riera", el "Divendres" i a l'"Això no és un trio". Tres formats molt diferents, però tots m'han agradat molt.





"La Riera", com que és una sèrie diària és un "non stop" amb diferents localitzacions, molts personatges i moltes seqüències a gravar.
Per això, l'equip de vestuari s'ha d'organitzar i coordinar bé per poder gravar alhora a plató i als exteriors.



El "Divendres" també és un programa diari, però el format és completament diferent.
Com que és un directe, s'ha de tenir molt en compte que només es pot entrar a retocar quan hi ha una pausa publicitària, per tant, s'ha de tenir molt controlat que tot estigui correcte a l'hora de començar.





D'altra banda, "Això no és un trio" és el nou Late Night Show de TV3, guiat per tres presentadores, l'Ana Boadas, la Bibiana Ballbé i l'Àngels Molina que fan entrevistes molt personals a diferents personatges famosos, amb un toc d'humor i diversió.
M'ha agradat molt col·laborar amb la dissenyadora de vestuari Mònica Cavanillas i l'estilista Isabel Bonilla, i la seva manera de treballar i d'organitzar-se, i, pel que fa a gustos, som molt afins.



I finalment, molt emocionada, amb aquest últim post m'acomiado de tots vosaltres.
Moltes gràcies al Carnet Jove per aquesta oportunitat d'aprendre professionals de veritat.
La meva experiència al Departament de Disseny de Vestuari de TV3 ha estat molt intensa i especial.
M'enduc el gust d'haver treballat al costat de professionals del món televisiu molt bons i bones, que m'han guiat i ajudat en tot moment,.

Mil gràcies per formar part de la meva vida en aquesta etapa, sempre us recordaré i espero seguir tenint contacte amb vosaltres, pel que necessiteu!
Sou increïbles, no deixeu mai de treballar amb la passió que heu treballat fins ara, perquè això, us farà feliç dia rere dia, aquest és l'objectiu de la vida, perquè, com diu un escriptor a qui admiro molt: "La felicitat és diària".



Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts