Anar a la navegació principal
La vestiteca

El post de la becària.

Hola! Torno amb aquest post per explicar-vos la meva última etapa! He



Hola!
Torno amb aquest post per explicar-vos la meva última etapa!
He estat a Disseny de Vestuari d'Informatius i d'Esports.
M'ha agradat formar part de l'equip, perquè he vist una manera de treballar i organitzar-se força diferent de la que ja havia conegut.


La Cristina Casas, dissenyadora d'informatius, i la Laia Guarné, dissenyadora d'esports, juntament amb un equip d'estilistes i ajudants, s'ocupen del vestuari dels presentadors dels telenotícies, del Més 3/24, dels programes d'esports, del 3/24, dels reporters, i meteoròlegs.



Justament hi vaig entrar en el moment en què es feia el canvi de temporada d'hivern a primavera/estiu.
Primer es revisa la roba de l'any anterior per veure què cal renovar. Un cop fet això, contacten amb els presentadors que necessiten noves peces per anar junts a buscar-les, o bé fan una tria prèvia i queden per fer les proves.



D'altra banda, ha estat molt interessant veure els protocols que han de seguir a l'hora de triar l'outfit de cadascú.
Les premisses es basen sobretot en colors molt nets, que no coincideixin amb els del croma, (blau o verd) si és que el presentador que vesteixen ha de presentar davant, sense estampats cridaners per no distreure l'atenció de l'audiència i segons la figura de cada presentador.



Entre dimecres i dijous es preparen els conjunts de tots els presentadors de la setmana i del cap de setmana següent.
Cada dia es recullen els conjunts utilitzats i es posen de nous.
Però, encara que tot estigui preparat, sempre hi ha canvis a fer per adaptar els conjunts a les necessitats de l'actualitat, reportatges, rodes de premsa, partits de futbol etc.



Ha estat una experiència molt bona treballar amb aquest gran equip, tots i cadascun d'ells m'ha acollit com una més i m'han fet partícip de la feina.

Gràcies, Cristina Casas, Laia Guarné, Marta Orriols, Jose Sánchez, Alicia Surli i Maribel Salvans!
Sou genials!!!

Ens veiem en el pròxim post! :)





Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts