Anar a la navegació principal
La vestiteca

Caboclo, molt més que sabates

Més que una moda, conceptes com el de consciència social, sostenibilitat i fins i tot veganisme ara també es poden associar al calçat. Una manera




Més que una moda, conceptes com el de consciència social, sostenibilitat i fins i tot veganisme ara també es poden associar al calçat. Una manera més d'incorporar a la nostra vida diària petits gestos per canviar el món i fer-lo més equitatiu.
Amb aquesta filosofia 100% ètica neixen els dissenys de la marca Caboclo. Creades pels brasilers establerts a Barcelona Leo i Juliano Lima, les seves propostes són models de producció artesanal, amb materials reciclats i sense pigments químics.
Però Caboclo és sobretot un projecte ecosocial que busca posar en valor la feina d'una petita comunitat d'artesans del Brasil.
De la col·lecció Fauna SS16 de Caboclo, la Lourdes Martínez, estilista del Tria 33, ha escollit per a la Júlia Bertran models com el Jacare o el Telú. Esperit brasiler, disseny i comoditat per a un calçat creat a partir de tècniques de trenat centenàries.












Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts