Anar a la navegació principal
La vestiteca

Amb la Maria Molins i l'Oriol Grau als Premis Nacionals de Cultura 2016:

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) va lliurar els Premis Nacionals de Cultura 2016. En aquesta ocasió, la Maria Molins i l'Oriol



El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) va lliurar els Premis Nacionals de Cultura 2016.
En aquesta ocasió, la Maria Molins i l'Oriol Grau van ser els encarregats de conduir la gala.
Durant l'acte vam poder veure la Maria Molins vestida amb dissenys de Teresa Helbig. Així, l'actriu va lluir un vestit de tul amb aplicacions de pell enxarolada de color crema i un vestit llarg de gasa vermell, acompanyats amb sandàlies de Stuart Weitzman.
Els complements, arracades i polseres tant de la presentadora, com de la cantant i contrabaixista Gemma Abriè com de l'hostessa eren de Modelart.
Per l'Oriol Grau, la dissenyadora de vestuari Maria Rocamora va optar per un esmòquing negre de línies actuals, entallat i sobri, i camisa blanca de vestir amb botons de puny, de Señor. La nota festiva la posaven el llacet i el faixí negres amb punts en plata brillants, de Marco Pascali. I per rematar el "look" amb un toc divertit i original, unes sabates bicolor trenades.



La Maria Molins i la Maria Rocamora van anar a fer proves a l'Atelier de la dissenyadora Teresa Helbig.


Sandàlies de Stuart Weitzman


Joies de Modelart.





En aquest cas, el principal problema era que la presentadora havia de volar sobre l'escenari i vestuari comptava amb poc temps per canviar-li el vestit. Es va escollir un vestit llarg,de Teresa Helbig sense mànigues i amb l'esquena oberta per facilitar la col·locació de l'arnès que la connectava a un sistema dissenyat per aconseguir un efecte de vol.
Entre bambolines, la dissenyadora de vestuari i l'ajudant Ariadna Vargas van vetllar perquè el vestuari de la gala estigués impecable en tot moment.
Els diferents assajos que es van fer de la gala van servir per cronometrar el temps disponible, polir errors i sincronitzar l'equip de vestuari amb el d'efectes especials encarregats de l'arnès que l'actriu portava sota el vestit.
Tot va sortir perfecte, i una Maria Molins glamurosa va levitar sobre l'escenari del Teatre Metropol de Tarragona.



La cantant i contrabaixista Gemma Abriè amb Els Comediants.











Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts