Anar a la navegació principal
La vestiteca

Adéu, Claudi Guitart. Un repàs dels looks del personatge de La Riera.

En el primer capítol de la Riera, en Claudi Guitart (Pere Arquillué) ens va seduir amb el seu look i la seva personalitat de "pijo" dolent. Ambiciós


En el primer capítol de la Riera, en Claudi Guitart (Pere Arquillué) ens va seduir amb el seu look i la seva personalitat de "pijo" dolent.


Ambiciós home de negocis: la parca de pell ajuda a potenciar encara més el caràcter fort del personatge.




Va seguir fent negocis, més o menys legals, però sense abandonar el seu look clàssic.


Així d'elegant i enamorat se'ns va casar amb l'Àgata.


I així de "xulo" es va presentar al casament de la que ja era la seva ex, l'Àgata. Tot fosc i amb ulleres de sol, ja que per ell aquesta no era una gran celebració.


El que anomenen "look baix". Acostuma a anar marcat a l'escaleta i serveix igual per a vestuari com per a caracterització. L'utilitzem quan un personatge no està passant el seu millor moment i necessita una imatge una mica deixada.


Abans de ser alcalde, en Claudi era molt de fer negocis a casa seva. Sempre ens hem preguntat per què un home com ell no tenia un despatx, però això són coses dels guionistes.
Per treballar a casa i per rebre visites de feina sempre prescindia de corbata i americana.


I per fi va tenir despatx (i secretària). A la casa de la vila de Sant Climent,l'alcalde, entre altres coses, va crear el seu propi protocol. No sabem què en pensarien els experts en comunicació política, però si no havia de fer una roda de premsa o una reunió important, en Claudi Guitart no portava mai corbata.


Foto de família: cada germà Guitart té la seva imatge en concordança amb la seva personalitat. Aquí, en Claudi ens sorprèn amb un look més relaxat i no tan clàssic.


Era el capítol especial i segurament ningú s'ho esperava, però la mort de l'Ona va ser un moment memorable.
Era una seqüència tècnicament difícil, cosa que va allargar la realització. La gravació va ser a finals de juny i amb molta calor. Els actors ( i la figuració) van haver d'aguantar moltes hores sota el sol i, encara que teníem vestuari doble, el nostre malson va ser que no suessin.


I per fi va aconseguir matar en Balló! La segona és la bona, i si aquest cop no ho aconseguia a la primera, teníem preparat vestuari doble. Per aquest tipus de seqüència amb tanta acció, i a vegades sang, sempre necessitem un parell de conjunts exactament iguals. Encara que poques vegades hem hagut de repetir.


Matar en Claudi no és tan fàcil com sembla, i per si no ens sortia a la primera vam preparar vestuari triple.
La camisa clara ens ajuda a destacar la sang.


I amb aquesta imatge ens vam acomiadar del Claudi Guitart.









Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts