Anar a la navegació principal
La vestiteca

4 cares noves i 4 estils

Amb el nou any van arribar noves incorporacions a la graella de TV3. Voleu conèixer els seus estils? Pilar Fernández / 3/24 Aranès Si sou de la Vall d'Aran segur que aquesta cara ja us és familiar

Amb el nou any van arribar noves incorporacions a la graella de TV3.
Voleu conèixer els seus estils?




Pilar Fernández / 3/24 Aranès
Si sou de la Vall d'Aran segur que aquesta cara ja us és familiar. Des del mes de febrer la Pilar Fernández condueix l'informatiu del 3/24 en aranès.
Per aportar més força al seu look, la dissenyadora de vestuari Montse Claramunt li ha creat un estil que té com a base les americanes.
A més, com que el plató del 3/24 té un chroma blau cal evitar aquesta gamma de colors i en aquest cas la dissenyadora ha apostat pels colors neutres.
A diferència dels altres conductors del 3/24 ha d'estar dreta tota l'estona, això afecta tot el seu look que ha de ser complet, incloses les sabates.
Aprofitem per desmentir el mite que els presentadors dels informatius en realitat de cintura cap avall van amb banyador i xancletes.




Laia Servera/ InfoK
El look de la Laia Servera va en consonància amb el target del programa, però sense semblar infantil.
Ella també té els inconvenients del Chroma, però en el seu cas és de color verd. En canvi, en cada programa la seva imatge pot interactuar amb una gran diversitat de fons.
Per crear el seu armari l'estilista Esther Quesada va fer una tria acurada de diferents peces i volums que, combinades, ajudarien a retallar-la del fons.






Marc Ribas / Cuines
El Cuines també s'ha renovat. Amb la seves receptes de cuina més propera i fàcil el cuiner Marc Ribas intenta cada migdia que aprenguem a cuinar.
L'estilista Marta Ventosa ha volgut fugir de la casaca i el davantal de cuiner, i ha respectat l'estil personal d'en Marc ja que s'avé molt amb el look escollit pel programa.
No sabem si en Marc aconseguirà que fem una Porrussalda, però de moment el seu estil còmode i informal marca tendència.





Sheila Alen/ El trànsit/ Els Matins
La Sheila Alen no és ben bé una cara nova, però sí que s'ha estrenat en una nova etapa professional.
Des de principis d'any substitueix Martí Gironell a l'espai del trànsit.
La seva "tournée" com a reina televisiva de les retencions a les rondes, les carreteres tallades per obres i els efectes tafaners comença molt d'hora en el 3/24.
Com ja hem comentat abans el plató del 3/24 té un chroma blau, raó per la qual la Jou Ceniceros, la dissenyadora d'Els Matins, intenta evitar aquest color.
A més, com que la Sheila està davant dels mapes de carreteres, per no emborratxar la imatge sempre es trien peces llises i colors que destaquin sobre el fons.
La gamma de colors encara es redueix més ja que a les 8 la Sheila s'incorpora a Els matins i ha d'anar coordinada en colors amb la resta de noies d'Els Matins per evitar fer un monogràfic d'un color concret.
El mateix passa amb les línies i els teixits escollits per als vestuaris de les noies d'Els Matins.






Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts