"Polseres vermelles"
"Polseres vermelles"

La versió catalana de "Polseres vermelles", a TF1

Arran de l'estrena de la segona temporada, dilluns passat, de "Les bracelets rouges", l'adaptació francesa de "Polseres vermelles", la cadena francesa TF1 ha decidit oferir la primera temporada de la sèrie de TV3 al seu servei a la carta

El canal privat TF1, líder d'audiència a França, acaba d'estrenar la segona temporada de "Les bracelets rouges", l'adaptació de l'exitosa sèrie de TV3 "Polseres vermelles", que constarà de vuit capítols de 52 minuts. L'expectació generada al país per la sèrie ha fet que TF1 decidís també oferir els tretze episodis de la primera temporada de la versió original catalana, doblada al francès, uns dies abans de l'emissió de la segona temporada de l'adaptació. Ho fa en el seu servei de vídeo a la carta MYTF1, on també es podran veure els quinze episodis de la segona temporada de la versió original catalana a partir de l'1 d'abril. Les dues temporades estaran disponibles a MYTF1 durant un any.

La primera temporada de l'adaptació francesa es va estrenar el febrer del 2018 i va tenir una audiència excel·lent. La sèrie va ser seguida per una mitjana de 6,4 milions d'espectadors, un 25% de quota de pantalla dels més grans de 7 anys i un 34% entre les dones de menys de cinquanta anys. A més, cada episodi va tenir de mitjana un milió de visionats en "replay". Un èxit que va fer que TF1 encarregués la segona temporada quan encara no havia acabat l'emissió de la primera. El web AlloCiné, que proporciona informació sobre el cinema i les sèries franceses, va situar "Les bracelets rouges" com la quarta millor sèrie estrenada a França el 2018.

Com a "Polseres vermelles", els espectadors francesos s'han endinsat en la vida quotidiana d'un grup d'adolescents hospitalitzats per malalties greus com el càncer, l'anorèxia o els problemes cardíacs; herois que afronten les seves vides amb valentia i, alhora, amb por del que els és desconegut. Una història que contraresta a cada moment la gravetat de les situacions amb l'energia i l'humor constants dels seus personatges.

Els dos primers capítols de la segona temporada van reunir una quota de pantalla del 23.3% i 5 milions d'espectadors en una franja amb molta competència amb la resta de canals.


Produïda per TV3 i Filmax, escrita per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, "Polseres vermelles" es va estrenar a TV3 l'any 2011 i es va emetre, amb molt èxit, durant dues temporades. Va ser reconeguda amb molts premis nacionals i internacionals, el més important, el premi Ondas a la millor sèrie de televisió, obtingut l'any 2013. La sèrie es va emetre doblada al castellà per a tot Espanya, i també es va poder veure a França, Finlàndia, l'Argentina, Suècia i Mèxic. Als Estats Units, Steven Spielberg en va produir una adaptació titulada "Red Band Society", que es va emetre per la cadena Fox i la RAI italiana en va fer una adaptació que va obtenir uns grans índexs d'audiència.

Anar al contingut