Laura Escanes, presentadora de "La travessa", el nou reality d'aventures - © Dani Paper Boat
Laura Escanes, presentadora de "La travessa" - © Dani Paper Boat
Aquesta tardor, estrena!

Laura Escanes presentarà "La travessa", el nou reality d'aventures

La model i influenciadora barcelonina serà la presentadora d'aquest programa en què els concursants hauran de recórrer a peu els Pirineus i sotmetre's a diferents proves. Serà un dels continguts destacats de la nova OTT de la CCMA

La model i influenciadora Laura Escanes serà la presentadora de "La travessa", un reality d'aventures en què, per parelles, els concursants hauran de recórrer a peu els Pirineus i sotmetre's a proves de resistència, habilitat i superació. El programa s'estrenarà a la tardor i serà un dels continguts destacats de la nova OTT (plataforma digital) de la CCMA, i també es podrà veure a les pantalles de TV3, i el seu format s'inscriu en l'estratègia d'arribada a nous públics de la CCMA.

 

 

Vuit parelles a concurs, 10.000 euros en joc

El nou reality de TV3 que buscarà la parella d'expedicionaris més ràpida per travessar de punta a punta Catalunya ja té presentadora. Laura Escanes serà l'encarregada de presentar aquest recorregut fascinant, des de la Vall d'Aran fins al cap de Creus, en què només la parella més ràpida aconseguirà ser la guanyadora del programa i emportar-se els 10.000 euros de premi en joc. 

Més de mil parelles es van presentar als càstings del programa, que es van fer al març, i només vuit han estat les escollides per iniciar aquesta trepidant aventura durant el juny.
 

 

La notícia s'ha conegut en directe durant l'emissió del "Tot es mou", que ha pogut parlar amb ella i ha avançat els primers detalls del format:

 

 

"La travessa" és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Aguacate&Calabaza Films, i s'inscriu en l'estratègia de la CCMA d'adaptar els continguts i les formes de distribució als hàbits de consum i experiència audiovisual actuals.

 

Laura Escanes, una presentadora amb milions de seguidors a les xarxes

Laura Escanes acumula més de 3 milions de seguidors a les seves xarxes socials, on comparteix obertament el seu dia a dia, i ha assolit ser un referent en contingut de moda i lifestyle. Va debutar com a copresentadora del podcast "Cariño, ¿pero qué dices?" i actualment condueix l'exitós podcast "Entre el cielo y las nubes". Ara, arriba a TV3 disposada a encapçalar aquesta expedició que recorrerà els Pirineus catalans, tot un nou repte per a ella. 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut