sergi
sergi

Sergi Guitart Riera

Actor: Jordi Planas

Cuiner. Fill petit de la família Guitart Riera.

Va estudiar a l'Escola d'Hoteleria de Sant Pol i després va estar treballant en cuines de diferents restaurants de Catalunya i d'Europa. És un apassionat dels fogons. És creatiu, obsessiu i perfeccionista a la feina. És un esperit lliure, li encanta anar a la seva i no haver de donar comptes a ningú de què fa o deixa de fer.

En Sergi va tornar a casa i es va incorporar a la cuina, on va viure una guerra particular amb el seu oncle i xef de caire tradicional, en Mauri, totalment oposat a ell. Una guerra que va guanyar, tot i que la mare li va acabar imposant un xef de renom, en Juanjo Casellas, quan va decidir anar a buscar una estrella Michelin. Més tard, amb l'entrada del grup Batea a l'accionariat de Can Riera, en Sergi va plegar i va obrir el seu propi negoci: La barra del Port.

Des de l'inici de la sèrie ha viscut una història de tensió sexual no resolta amb la Maribel, cuinera de Can Riera i protegida d'en Mauri. Finalment En Sergi i la Maribel han entès que estan fets l'un per l'altre, però ho han entès en el pitjor moment: en Sergi ha deixat la seva dona, la Cristina, una setmana després de casar-s'hi i esperant un fill. Ara hi ha una guerra oberta entre la Cristina, a qui la Mercè ha acollit a casa després de parir, i en Sergi i la Maribel. És incapaç d'acceptar les sospites de la Maribel, en el sentit que la Cristina va intentar atropellar-los, i això no ajuda gaire a la relació.

Pel camí han quedat algunes dones més o menys enganyades i decebudes, com l'Olga Nebot o la Laura, l'esposa del xef Juanjo Casellas, amb qui es va embolicar molt pocs dies després del casament del xef.
Anar al contingut