Omar Vila

Actor: Adrià Collado

Periodista. Ex-corresponsal de guerra, que va deixar la feina per un fosc episodi que amaga, però que fa tota la pinta d'amagar una mort.
Engresca la Judit per engegar un nou projecte professional: L'Objectiu Digital. Per posar-lo en marxa fa falta capital, i acaba sent la Lídia qui financia el projecte... però també s'enamora bojament d'ell. L'Omar li correspon, i la relació acaba sent el detonant del trencament entre la Lídia i en Miquel.

Per defensar la Lídia d'un mafiós anomenat Leo, l'Omar posa en perill la seva vida viatjant al Marroc.  Allà és segrestat, però aconsegueix tornar amb prou informació per desemmascarar en Leo i una pila d'empresaris vinculats amb la xarxa de narcotràfic que ell lidera amb els seus parents del Magreb.

És qui posa seny al diari, frenant la impetuositat de la Míriam, però esperonant la Judit perquè no s'arronsi. Com en el cas de la publicació del reportatge del Marroc, que incrimina un dels socis de La Pineda. La Lídia, enrabiada,  retira el seu suport al projecte, però l'Omar, encantador, sap fer-la tornar.
Anar al contingut