Núria Boix Faus

Actriu: Carme Abril

Veïna i amiga de la Mercè i l'Ignasi. Dona d'Albert Flaquer.

Mestressa de casa. Catòlica practicant. Profundament religiosa. Conservadora. Preocupada per mantenir les aparences. Amb poc món. Sempre disposada a alliçonar els altres. Dóna consells sense que se l'hagi convidat a fer-ho. Ho fa amb bona intenció. Creu, sincerament, que pot ajudar.
L'Albert, el seu marit, va ser el seu primer nòvio i l'únic home amb qui ha estat. Estan fets l'un per l'altre, tot i que l'Albert és una mica més obert, molt poc, però una mica.

Li va costar d'acceptar que l'Albert arribés a un pacte per quedar-se amb la Mireia just quan va néixer, però va acabar entenent-ho. Era i és una bona mare per a la seva filla.

El seu fill la tenia totalment dominada, fins que el van fer fora de casa. Va patir una agressió per culpa d'ell. Una agressió que és la causa que ara n'hagi patit una altra en fer-se un massatge al local de la Fàtima. Com que va amagar els antecedents, ara s'ha fet mal, tot i que ella l'exagera, i ha començat una guerra entre la Fàtima i en Ricard per una banda, i els Flaquer per una altra. Però el seny de l'Albert Flaquer fa que tot torni a la normalitat.
Anar al contingut