Nora López Forn

Nora López Forn

Actriu: Mercè Martínez

34 anys. L'Ernest veu al seu currículum que ha treballat a diversos restaurants de qualitat i la troba òptima per afegir-se a l'equip d'en Mauri.

Un cop dins, es mostra tal com és: discreta però a la vegada simpàtica, agradable, plena de vitalitat. La gent, quan la coneix una mica, l'admira: amb els problemes que ha tingut i que té, amb totes les coses que ha passat a la vida, és increïble que segueixi estant alegre i contenta i pensant més en els altres que en ella mateixa.

Quan de sobte comet un error força gros amb un dels plats que cuina, la Valeria s'assabenta que la Nora en realitat no ha treballat de debò en cap restaurant, i quan ho ha fet era fent feines com pelar patates o netejar. La Nora se li posa a plorar i li confessa els seus problemes: ha estat molt temps sense feina, a causa d'això ha tingut molts problemes econòmics, i amb prou feines ha pogut pagar el lloguer del piset on viu a Mataró amb el seu fill de 9 anys. A més a més, el seu exmarit no paga la pensió, i això ha agreujat la situació. Necessita aquesta feina, per això s'ha inventat el currículum. La Valeria sent llàstima i l'encobreix, igual que la Maribel i, de fet, tots, fins i tot en Mauri, de qui mig s'enamora... fins que descobreix, per la Txell, que és pederasta.

A l'estiu, de tota manera, descobrim que la Nora és una mentidera compulsiva. No té cap fill i tots els drames que explica sobre ella mateixa són mentida. S'ha inventat la seva pròpia vida. Per què?
Anar al contingut