Maribel Pereira López

Actriu: Montse Morillo

Cuinera, i actualment xef de Can Riera.
 
A la cuina de Can Riera era la protegida d'en Mauri. Cuinera brillant, però amb molt mal geni. Quan en Sergi va arribar i es va posar a les ordres del seu tiet, va començar una no-relació Sergi-Maribel, que va ser una constant al llarg de tres anys. Sempre que estaven a punt de trobar-se, un dels dos ho espatllava.

El seu pitjor trauma va ser descobrir que el seu protector, en Mauri, el xef, era un pederasta que tenia fotos d'ella de petita despullada.
La Maribel es va casar amb el seu exnòvio Carlos, però no es treia en Sergi del cap i va acabar fugint a treballar al Japó. Allà va tenir una relació amb un diplomàtic divorciat, l'Alfons, que tenia dues filles, la Candela i l'Íria. Realment van formar el més semblant a una família, però la Maribel va perdre la criatura que esperava i va decidir tornar a Sant Climent. El retrobament amb en Sergi va ser estrany, ja que en Sergi estava compromès amb la Cristina, però la tensió seguia existint. La Maribel va entrar com a xef a Can Riera, i en Sergi es va casar amb la Cristina, que estava embarassada. Però el destí es va acabar imposant amb tota la seva cruesa: en Sergi va deixar la Cristina i se'n va anar a viure amb la Maribel. Actualment, tot i que estan bé, és al mig d'un estrany quartet en el que també hi ha la Cristina i la filla d'ella i en Sergi, l'Elvira. Ho porta... no especialment bé, ja que la guerra Cristina-Sergi l'afecta.

Només li ha faltat que la Cristina intentés atropellar-los. Ella ho sap, però ningú no vol escoltar-la, i no té cap altre remei que callar.
 
Anar al contingut