Lídia Almeda
Lídia Almeda

Lídia Almeda Cirach

Actriu: Anna Sahun

Exdona d'en Claudi Guitart. Filla d'en Guillem Almeda. Mare de l'Adrià Guitart. Actualment parella de l'Omar.

La vam conèixer com a dona d'en Claudi Guitart. La seva va ser sempre una relació d'amor-odi, més basada en l'interès econòmic que no pas en cap mena de sentiment. S'aguantaven les infidelitats, sempre que servissin als seus interessos.

La Lídia és encara més amoral que en Claudi. Ha arribat a matar o fer matar, i ha arribat a profanar tombes, com la de l'Estel Mas o la de la mare d'en Roger Prats.

A Washington va conèixer en Miquel, un bon home que li va donar una certa estabilitat, però el poder és massa seductor per a ella. I la sensació de competir amb en Claudi i de fer-li mal és massa seductora per a ella. Així van ser socis i alhora rivals al Casino, i actualment ho són al complex immobiliari de La Pineda.

Va ajudar a tancar el seu pare a la presó, fent-lo responsable del suïcidi de la seva mare. Actualment és la principal inversora de l'Objectiu Digital, el diari de la Judit. Allà ha conegut l'Omar, un periodista per qui ha perdut el cap. Es va desfer de la seva discoteca (la que li va comprar a en Nil) com a pagament per evitar que en Leo (un camell perillós) i la seva família fessin mal al periodista.

La seva vida es mou ara en la indecisió. No vol fer mal a en Miquel, però està bojament enamorada de l'Omar, i acaba deixant-lo. A les seves aventures s'hi ha d'afegir ara l'assassinat d'en Leo... relativament en defensa pròpia i amb la complicitat de l'Omar.
Anar al contingut