Carme Balló

Actriu: Rosa Renom

És la germana gran de Joan Anton Balló, però a diferència d'ell, mai no ha triomfat en res. És la perdedora de la família. Tot i haver tingut les mateixes oportunitats i educació que el seu germà petit, Carme no ha estat capaç ja no només d'enriquir-se, sinó de construir una mínima estabilitat personal o econòmica.

Tot això canvia quan, treballant al casino gràcies a son germà, coneix en Guillem Almeda, que s'enamora d'ella. Malgrat les reticències inicials, acaben casats i feliços. Però el tarannà de l'Almeda està ben present i ella no pot amb un marit mafiós. Fins i tot ajuda en Claudi i la Lídia, que sempre l'ha vist com una grimpadora i no l'ha pogut suportar mai, a tancar a la presó en Guillem quan descobreix el que va fer a la seva primera dona i també a la Mònica Triola. Ell jura venjar-se, però acaba respectant la Carme, a qui en el fons segueix estimant.

Comença una relació amb en Rubèn, un amic d'en Nandu, però assisteix a la cerimònia del te on en Guillem, moribund, acaba suïcidant-se.
Actualment, ja separada d'en Nandu, està barallada amb son germà, després que ha descobert que anys enrere la va estafar amb l'herència dels pares.
Anar al contingut